Moskisvet.com
Gerard Pique Shakira

Novice

Iz Piquejevega avta prihajali ''nenavadni'' zvoki. Kaj bo na to rekla Shakira?

M.S.
15. 07. 2022 10.05
0

Gerard Pique in Shakira te dni preživljata težke čase, saj je pred njima bitka za otroke in premoženje. Potem ko naj bi španski branilec prekinil zvezo z žensko, s katero naj bi domnevno varal Shakiro, so ga oboževalci ujeli zamišljenega v avtomobilu, medtem ko je poslušal skladbo z naslovom 'Inevitable' (v prevodu 'neizogibno').

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

'Inevitable' je seveda skladba, ki jo je konec leta 1998 izdala danes 45-letna Shakira. Izšla je na albumu 'Donde Estan los Ladrones?' Kolumbijka je to latinsko rock skladbo še iz časov, ko je bila ''samo'' zvezda v Latinski Ameriki, posnela tudi v angleščini, govori pa prebolevanju razpadle partnerske zveze, o iskrenem pogovoru z bivšim, o tem, kako človeka zares ne moreš povsem poznati in želji, da bi bila znova skupaj.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Na slabem glasu. Tako so Shakiro klicali Piquejevi prijatelji!
Preberi še
Na slabem glasu. Tako so Shakiro klicali Piquejevi prijatelji!

Gotovo 35-letni Gerard Pique, sicer nogometaš Barcelone, te skladbe s pomenljivim besedilom ni na glas poslušal po naključju, ko se je vračal s treninga in so ga oboževalci ujeli na poti domov v coni, kjer navijači pričakajo igralce v upanju, da jim dajo avtogram ali se z njimi fotografirajo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Je fatalna Makedonka kriva, da je Shakira nagnala Piqueja?
Preberi še
Je fatalna Makedonka kriva, da je Shakira nagnala Piqueja?

Shakira in Pique sta se spoznal med snemanje videospota za himno svetovnega prvenstva v nogometu v Južni Afriki leta 2010, 'Waka Waka', a sta se po 12 letih zveze in dveh otrocih odločila, da gresta narazen. Pique se trenutno še ubada s preteklo poškodbo in išče pot nazaj v začetno enajsterico Kataloncev, s katerimi ima veljavno pogodbo, čeravno naj trener Xavi nanj ne bi več računal. Medtem si Shakirina mama Nidia Ripoll Torrado želi, da bi par znova pristal skupaj, Shakiri pa te dni ob strani stoji dobri prijatelj in stanovski kolega Alejandro Sanz.

Mama od Shakire ne izključuje možnosti, da se bo par pobotal.
Mama od Shakire ne izključuje možnosti, da se bo par pobotal. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382