Moskisvet.com
Seks v avtu - 14

Erotika

Divji seks s tastom jo je drago stal!

J.V.
08. 11. 2013 14.23
17

Neznana Kitajka se je odločila, da svoje spolno življenje popestri s skokom čez plot. Avanturo se je odpravila iskat kar na splet, na njen oglas pa se je odzval moški, za katerega se je na koncu izkazalo, da je njen tast. Situacija, za katero bi si mislili, da ne more biti slabša, je postala še hujša, ko je za njuno vroče srečanje izvedel njen mož in oba spravil v bolnico.

Avantura
Avantura FOTO:

28-letna Kitajka iz mesta Mulinga si je zaželela malo izvenzakonskih aktivnosti in partnerja za seks poiskala na internetu. Tega kar se je zgodilo naslednje pa verjetno ni pričakovala niti v najhujši nočni mori. Izkazalo se je namreč, da je moški, ki je pristal na seks z njo, nihče drug kot njen tast. Njene 'sreče' pa ni bilo konec tukaj. Tastov sin in njen mož je našel erotična sporočila, ki si jih je njegova žena izmenjala z njegovim očetom in v katerih je bila razkrita tudi lokacija srečanja. Besen je vdrl v njuno hotelsko sobo, njej z udarcem izbil kar tri zobe, očeta pa z razbito glavo poslal v bolnico.

„Težko je reči, kdo je bil v večjem šoku, ko sem odprl hotelska vrata, snaha ali jaz. Hitro se je obrnila in zbežala, a je pred vrati naletela na mojega sina,“ se bizarnega incidenta spominja 57-letnik, ki sinu ni uspel pojasniti, da ni načrtoval prevarati njegove mame z njegovo ženo. Na spletni strani se je predstavil kot vdovec in direktor podjetja, za fotografijo pa izbral sliko svojega prijatelja iz vojske. Ona pa se je predstavila kot žena kaznjenca, ki prestaja 5-letno zaporno kazen in priložila fotografijo prijateljice.
 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497