Moskisvet.com
Inja Zalta

Novice

Inja ostro nad kritike: ''Ukvarjajte se sami s sabo in bodite tiho''

A.P.
04. 04. 2020 14.30
104

Mlada slovenska igralka Inja Zalta, ki se je nedavno uspešno vrnila iz Los Angelesa v Slovenijo, je ostro odgovorila na kritike, ki so se nanjo vsule potem ko je javno prosila za denar, in prosila ljudi, da se začnejo ukvarjati sami s seboj, njo pa pustijo pri miru. Za konec je dodala še pomembno sporočilo za tiste pomoči potrebne.

Potem ko je Inja Zalta razburila slovensko javnost z oglašanjem iz Los Angelesa in v čustvenem posnetku prosila sledilce, da ji finančno pomagajo, se je zadnje tedne naposlušala kritik, čeravno je kasneje objavila video z zahvalo vsem, tudi kritikom. Več o tem si lahko preberete TU. Očitno pa kritike prek družbenih omrežjih niso potihnile in zdaj je šla zadeva očitno čez rob, saj je Inja vsem, ki po njen zlivajo gnojnico, sporočila. ''Dragi moji – nehajte se ukvarjati z mano, ker je čist' preveč škoda vaše energije. Če bi radi pomagali, zelo lepo, pomagajte – če ne, prosim, ukvarjajte se sami s sabo in bodite tiho!''

Inja najprej prosila za denar, zdaj je storila to!
Preberi še
Inja najprej prosila za denar, zdaj je storila to!

In nadaljevala spravno: ''Sama delam kar lahko, da pomagam in tudi vi, če imate mogoče kakšno minutko ali pa evro odveč, lahko pomagate ljudem, ki trenutno potrebujejo pomoč. Če pa ste vi tisti, ki potrebujete pomoč, pa prosim povejte ljudem in organizacijam, ker prositi za pomoč ni nič slabega,''je zaključila 25-letna zvezdnica TV-serije Usodno vino in med drugim predlagala, da darujete Dobrodelnemu društvu Petka za nasmeh ali Zvezi prijateljev mladine oz. odprete kampanjo na platformi za množično financiranje GoFundMe.

Sicer pa lahko Injo te dni občudujemo v seriji intimnih fotografij francoskega fotografa Mauda Chalarda, ki je izšla v reviji C-Heads Magazine z naslovom Magical Places.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (104)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382