Moskisvet.com
Inja Zalta

Novice

Inja najprej prosila za denar, zdaj je storila to!

A.P.
27. 03. 2020 20.06
18

Mlada slovenska igralka Inja Zalta, ki se je pred nekaj leti po uspehu na slovenski sceni preselila v Los Angeles, je pred nekaj dnevi z objavo na Instagramu razjezila precej ljudi. Na posnetku je namreč vsa skrušena prosila sledilce za drobiž, a njena prošnja je bolj ali manj naletela na negativne odzive, čeravno je prejela tudi štirimestno število nakazil.

Inja Zalta, ki je pred dnevi dopolnila 26 let in je po uspehu doma srečo poizkusila v Hollywoodu, si je z nedavno objavo na Instagramu naredila medvedjo uslugo, saj si je verjetno s tem uničila kariero v Sloveniji, čeprav so jo podprli številni znani Slovenci, med njimi Saška Lendero, češ da je ne smemo obsojati. Zvezdnica serije Usodno vino, ki si jo lahko ogledate na Voyo, je namreč po objavi, v kateri sledilcem pojasni svojo brezizhodno situacijo in jih prosi za drobiž, namesto pomoči, pretežno dobila negativne in celo grozilne komentarje.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Ljudje so jo obsojali vsepovprek in čeprav je dobila kar lepo število nakazil, je po manj kot tednu ob objave posnetek izbrisala – še vedno si ga lahko ogledate TU. Seveda so se nato pod druge njene objave vsuli novi negativni komentarji, kjer jo številni obtožujejo, da je pobasala denar in se zanj ni niti zahvalila. Mnogim gre v nos, da prosi za denar, v rokah pa drži iPhone 11 in nosi dizajnerske modne kose. Seveda pravo resnico pozna le Inja, ki se na naše vprašanje glede situacije (še) ni odzvala, zato bi bilo prav, da je ne obsojamo, dokler ne poznamo cele slike.

Pred tem se sicer je na kratko odzvala in dejala: "Rada bi se zahvalila za vašo podporo. Presenetilo me je, da ste se odzvali v takem številu in sem za vsak komentar in doprinos zelo hvaležna," In dodala: "Cena preživetja je v takem mestu zelo visoka. Stvari izgledajo navzven zelo lepe in v večini primerov tudi so, velikokrat pa tudi niso. Izselila sem se iz stanovanja in zaradi virusa so odpovedali in prestavili vsa snemanja in ostala sem brez vseh prilivov. Ja, vem, da tudi mnogi od vas in zares sočustvujem z vsakim in vsemi.''

Zvezdnica Usodnega vina ostala brez prebite pare
Preberi še
Zvezdnica Usodnega vina ostala brez prebite pare

Spomnimo, da je Inja s svojim srčnim izbrancem pred časom na platformi za množično financiranje tudi tržila svoj masažni pripomoček in tedaj zanj zbrala preko 35 tisoč evrov.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

V nedeljo se je po vrnitvi v Slovenijo naposled oglasila in se zahvalila vsem za pomoč in sporočila, da ji je uspelo priti domov. ''Jaz si nisem predstavljala, da bo takšen odziv, sploh ne, in da bo takšna scena, sploh ne. In morate vedeti, da moj namen nikoli nikoli nikoli ni bil, da bi kogarkoli prizadela na kakršenkoli način ali pa da bi se kdorkoli slabo počutil. Res tega nisem želela."

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342