Moskisvet.com
Prsi

Novice

In lastnica najlepšega slovenskega oprsja je ...

N.J.
26. 08. 2014 07.59
26

... Lili Žagar! Na portalu Moškisvet.com smo vas spraševali, katera Slovenka ima najlepše oprsje in s 27 odstotki glasov je zmagala simpatična televizijska voditeljica.

Rebeka Dremelj - 3
Rebeka Dremelj - 3 FOTO: Dejan Nikolić
Natalija Verboten
Natalija Verboten FOTO: Tibor Golob

Žagarjeva je tako premagala celo Natalijo Verboten, ki je dolgo veljala za nepremagljivo v tej kategoriji. Medtem ko so bili moški bolj v dvomih, katera ima lepše oprsje (za Lili jih je glasovalo 26 odstotkov, za Natalijo pa 23, medtem ko so Špeli Grošelj namenili 17 odstotkov), so ženske bolj enotne.

Šef Bine Volčič
Šef Bine Volčič FOTO: POP TV

Za Lili jih je glasovalo 29 odstotkov, za Natalijo 20, medtem ko so na tretje mesto postavile Rebeko Dremelj.

Dvoboj, kajži, Esada, Valerija, arena, 2611 - 40
Dvoboj, kajži, Esada, Valerija, arena, 2611 - 40 FOTO: POP TV

Kmalu spet na televizijskih zaslonih!

Lili Žagar se med drugim poleg tega, da ste jo izglasovali za lastnico najlepšega slovenskega zvezdniškega oprsja, lahko pohvali tudi s tem, se vrača na male zaslone. Znova jo bomo lahko občudovali kot voditeljico šova Gostilna išče šefa.

Vsi sicer vemo, da ima v kuhinji znane Gostilne šef Bine glavno besedo. A Lili Žagar bo znova poskrbela, da ne bodo kuhinji kraljevali le moški. Kot šefica ponedeljkove studijske »kuhinje« bo poskrbela, da se bo ob debatah v živo vedno kaj zakuhalo. "V novo sezono vstopam v še večjem pričakovanju, saj imam občutek, da bo tokrat borba za najboljšega šefa in glavno nagrado še bolj neizprosna," je povedala. "A 3. sezono si bom zagotovo zapomnila še po eni zadevi, za katero sem kar nekaj časa zbirala pogum, da jo uresničim. Povezana je s kuharijo, seveda. Kaj, boste izvedeli 1. septembra ob 20. uri. Sicer pa komaj čakam, da spoznam vse tekmovalce, še posebej pa se veselim novih Binetovih receptov, s katerimi bo razvajal naše brbončice," je še dodala simpatična lepotica Lili.

O novi sezoni šova je spregovoril tudi Bine. »Poln sem pričakovanj, saj bom že čez nekaj dni spoznal kandidate, ki se bodo skozi avdicijo skušali prebiti v mojo ekipo. Izzivi že čakajo na najbolj zagnane, da mi pokažejo in dokažejo, da so iz pravega testa. Visoka nagrada je letos premamila kar nekaj velikih kuharskih talentov in kot se za tretjo sezono spodobi, bom tudi jaz šel še stopničko višje. Tekma, tehnike, izzivi bodo še bolj zahtevni, tako tekmovalce kot gledalce pa čaka tudi nekaj presenečenj ... Bom zaenkrat rekel takole – letos ne bom edini kuharski šef v Gostilni! Nekaj mi celo diši po svetovno priznanih kuharskih šefih ... Za tekmovalce pa bom naredil nekaj kar še nisem nikogar doslej! V zgodbi, ki jo pripravljam, se bomo lahko vsi skupaj ozrli v zgodovino."

Špela Grošelj
Špela Grošelj FOTO: Tibor Golob
Novi komentatorji!

Lili bodo tudi tokrat vsak ponedeljek v živo v studiu POP TV družbo delali komentatorji. A karte na komentatorskih stolčkih so se v tretji sezoni premešale. Ostre komentatorske jezike že brije nova trojica poznavalcev. Od starih znancev v tretji sezoni ostaja le eden.

Ne zamudite najbolj začinjene bitke te jeseni.

Prvič že 1. septembra ob 20.uri na POP TV!

Vsak dan v živo 24/7 pa tudi na VOYO.

Razkrivamo o šovu ...

V ponedeljek 1. septembra ob 20.uri bo led tretje sezone prebit s prvo studijski oddajo. Nato sledi avdicijski teden, kjer bodo gledalci lahko spoznali nabor 26 kandidatov, ki se bodo potegovali za svoje mesto v Binetovi ekipi. Avdicijski teden je edini teden v Gostilni, ki ne bo potekal v živo. Kandidati bodo postavljeni pred različne kuharske preizkušnje, na podlagi katerih se bo Bine odločil, kdo si zasluži stopiti v njegovo ekipo in z njim odpreti gostilno ter se potegovati za glavno nagrado. Po prvem tednu oddaje na televiziji se akcija začne v živo, 24 ur na dan!

Znanih bo 13 tekmovalcev, ki se bodo skupaj preselili v stanovanje in stopili v igro izločanja, ki bo najboljšega popeljala do 100.000 EUR! Tekmovalce nato vsak teden čakajo tudi nominacije. Trenutek, ko vsak od njih nominira enega tekmovalca, ki si po njihovem mnenju ne zasluži več mesta v kuhinji. Zadnja beseda o tem, kdo kuha in kdo pakira, pa bo pripadala gledalcem.

 

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400