Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Improvizirana vagina: kako se samozadovoljevati v karanteni

A.P.
21. 03. 2020 08.58
1

Marsikdo, ki je na domu ujet s svojim spolnim partnerjem oz. partnerico, s spolnostjo v teh dneh nima težav, a če dneve na domu preživljate sami, imamo za vas predlog, kako si lahko popestrite spolno življenje. In ne, za to ne potrebujete namenskih spolnih pripomočkov, zgolj nitrilne oz. kirurško sterilne rokavico.

Zaradi koronavirusa se moramo te dni zadrževati doma. Marsikdo si proste urice krajša tudi seksom in gledanjem pornografskih vsebin. Za vse tiste, ki želite malce začiniti svoje samsko življenje na domu in pri roki nimate spolnih igračk, je mlada Italijanka pripravila zanimivo rešitev – umetno vagino, ki jo lahko izdelate s pomočjo kirurške sterilne rokavice. Da, prav ste prebrali.

''Koronavirus je rešil na tisoče življenj''
Preberi še
''Koronavirus je rešil na tisoče življenj''

Improvizirani masturbator je oblikovan na način, da posnema žensko analno odprtino. Seveda ta ni tako dovršen, kot masturbatorji za več sto evrov, ki so tudi na otip podobni koži in v notranjosti nudijo različno teksturo, a vseeno lahko nitrilna rokavica služi kot dodatni stimulator v teh dneh, ko so naše možnosti precej omejene.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tolikokrat na teden bi morali seksati glede na vašo starost
Preberi še
Tolikokrat na teden bi morali seksati glede na vašo starost
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382