Moskisvet.com
macaulay culkin

Novice

Igralec iz filma Sam doma z masko, ki spomni na božično klasiko

A.P.
08. 10. 2020 10.34
0

Ameriški igralec Macaulay Culkin, ki je pred meseci praznoval že svoj 40. (!) rojstni dan, medtem ko ga vsak božič še vedno spremljamo kot majhnega dečka v filmu Sam doma, se je nedavno fotografiral z masko, ki bo navdušila vse ljubitelje te brezčasne družinske komedije in božične klasike.

Macaulay Culkin se je proslavil z vlogo 10-letnega dečka Kevina McCallisterja v filmih Sam doma (Home Alone) in bil v devetdesetih ena največji otroških zvezd, ki pa je žal hitro ugasnila. Kljub temu kar ne izgine iz našega spomina, saj vsak december Sam doma predvaja skorajda vsak TV-kanal.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Culkin je danes odrasel fant, a ga je vloga iz otroštva zaznamovala za vse življenje. Potem ko se je pred meseci pošalil, kako bi bil film Sam doma videti v današnjih časih, se je zdaj fotografiral z zaščitno masko v barvi kože in z motivom njegovih otroških rok in ust, ki posnema prizor iz filma Sam doma, ko si Kevin na obraz nanese vodo za britje oz. promo fotografij (glej spodaj).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Deček iz filma Sam doma je dopolnil 40 let! Takšen je videti danes!
Preberi še
Deček iz filma Sam doma je dopolnil 40 let! Takšen je videti danes!

S selfijem je želel opomniti ljudi, kako pomembno je, da v času razsajanja bolezni covid-19 nosijo zaščite maske. "Poskušam ostati varen pred covidom s tem, ko nosim masko z motivom sebe iz mlajših let. Otroci, ne pozabite nositi maske," je še dodal k fotografiji.

Sam doma
Sam doma FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382