Moskisvet.com
Andrea Iannone

Novice

Iannone ima končno razlog za veselje?

N.J.
09. 03. 2018 07.55
0

Če sta lani polnila naslovnice, ker naj bi se razšla, je letos slika popolnoma drugačna. Motociklistični dirkač Andrea Iannone in argentinska lepotička Belen Rodriguez naj bi svojo ljubezen kmalu okronala z otročkom.

»Je Belen noseča?« se sprašujejo v itali

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

janskih medijih. Govorice je sprožila predvsem odločitev italijanske zvezdnice argentinskega porekla, ko je zavrnila sodelovanje v šovu Big Brother, kjer naj bi delala kot voditeljica. »Belen si od nekdaj želi imeti še enega otroka,« so poročajo pri Nouvo Tv. »Še posebej po tem, ko sta strast z Andreo Iannonejem spremenila v trdno zvezo.« Nekoč je namreč izjavila, da njen sin Santiago, ki ga ima še iz prejšnje zveze z italijanskim plesalcem, ne bo ostal edinec. »Z Andreo bova imela še dva otroka.«

PREBERITE: Je Iannone zagrešil usodno napako?

Belen se bo, če je res noseča (čeprav fotografije še ne razkrivajo trebuščka), tako lahko posvetila nosečnosti, Andreo pa kmalu čakajo spet dirkaški vikendi.

Prva dirka razreda MotoGP bo na sporedu že 18. marca, ko se bodo dirkači pod sojem žarometov pomerili na dirkališču v Katarju. Seveda boste dirke vseh razredov lahko, tako kot doslej, spremljali na Voyo.si!

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630