Moskisvet.com
Hysni Qestaj

Novice

V prometni nesreči umrla glasbena zvezda

M.S.
03. 04. 2024 08.54
5

Glasbeni svet je pretresla novica o smrti znanega kosovsko-švicarskega DJ-ja. 40-letni Hysni Qestaj naj bi s ferrarijem divjal s hitrostjo 200 kilometrov na uro in trčil v zaščitno ograjo na cestišču, avto pa je zaradi sile udarca prepolovilo, nato pa je še zagorelo.

Italijanski mediji so javnost obvestili o hudi prometni nesreči, ki se je zgodila v nedeljo na cesti Ivrea-Santhià na območju italijanske občine Alice Castello. V njej sta življenje izgubili dve osebi, priznani kosovsko-švicarski DJ Hysni Qestaj in ženska spremljevalka, za katero so že potrdili, da ni njegova soproga. Umrli je namreč za seboj pustil dva mladoletna otroka in ženo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

40-letnik je sicer živel v mestu Villeneuve, na večer, preden je prišlo do tragične nesreče, pa je imel nastop v nočnem klubu v Valaisu v Švici. V zgodnjih urah je nato z anonimno sopotnico sedel v Ferrari GT4 Lusso, s katerim naj bi po podatkih prometne policije v trenutku trčenja peljal s hitrostjo približno 200 kilometrov na uro. Tuji mediji poročajo, da naj bi šlo za ukrajinsko manekenko Inno T. Avto je pri trku zaradi neprimerne hitrosti razpolovilo in je zagorel, posnetki nesreče pa so preplavili splet. Njegovo identiteto je potrdil njegov brat.

Prometna nesreča kosovsko-švicarskega DJ-ja
Prometna nesreča kosovsko-švicarskega DJ-ja FOTO: Vigili del Fuoco
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382