Moskisvet.com
Nives Celzijus

Novice

To jo je pa razjezilo!

N.J.
06. 09. 2013 11.21
1

Nives Celzijus Drpić s svojimi seksi fotografijami in posnetki redno razveseljuje svoje oboževalce, glede na njene privlačne bujne obline pa je verjetnost, da bi se je naveličali, skorajda nična. A vendar Nives pravi, da je Hrvati ne marajo. No, jo pa zato ljubijo Grki!

31-letna hrvaška pevka in model Nives Celzijus veliko bolj kot s svojimi pevskimi podvigi, pozornost vzbuja s seksi fotografijami in posnetki, ki jih objavlja na družbenih omrežjih. Kot kaže, pa so se je njeni sodržavljani nekoliko naveličali.

Potem ko je bila v medijih objavljena novica, da je okrožno sodišče v Puli odločilo, da mora Nives Zeljković Drpić, znana kot Nives Celzijus, prejeti nagrado Kiklop za največjo knjižno uspešnico 2008, je Nives na svojem Facebook profilu objavila fotografijo, na kateri leži popolnoma gola, prekrita le s svojo knjigo Gola istina (Gola resnica), zraven pa je pripisala: "Čakam svojega Kiklopa."

Puljsko sodišče je odločilo, da nagrada Kiklop za največjo knjižno uspešnico pripada lepotički.
Puljsko sodišče je odločilo, da nagrada Kiklop za največjo knjižno uspešnico pripada lepotički. FOTO: Facebook
Zaradi vsega medijskega pompa okoli Kiklopa in ker se toliko pojavlja v medijih, so mnogi mnenja, da Nives po nepotrebnem vzbuja pozornost, kar je lepotičko močno razjezilo. Tako je vsem, ki imajo toliko za povedat, na Facebooku sporočila: "Super so mi te spake z jutranjimi analizami, ali moramo jaz in meni podobne polniti medijski prostor, kakšni so razlogi za mojo prisotnost, če komu plačam, če sem intimna z uredniki, novinarji, celimi redakcijami ... bolj natančno z zaposlenimi vseh redakcij na Hrvaškem, ki širijo novice o meni in me 'porivajo' ... No, da odgovorim tebi in podobnim spakam. V medijih sem ne zato, ker bi si sama to želela ali novinar ali urednik, niti zaradi oboževalcev, ljudi, ki me imajo radi in si želijo brati o meni ... Svojo medijsko 'popularnost' dolgujem izključno tebi in tebi podobnim 'debilom' ter vsakemu, ki klikne na članek o meni (ki si ga itak ne želi prebrati). Dokler klikaš na članke, ki jih nočeš brati, namesto na tiste, ki jih želiš, bom jaz tukaj ... Če vam je to všeč ali ne ..." Če so se Nives naveličali na Hrvaškem, pa so toliko bolj navdušeni nad Nives v Grčiji, kjer praktično vsak dan objavijo vsaj en članek o njej. To je razveselilo tudi lepotičko, ki je včeraj na Facebooku objavila novo povezavo do članka o sebi.

Hvala, Dino!

31-letna Hrvatica pa se lahko za medijsko pozornost zahvali tudi svojemu možu, nogometašu Dinu Drpiću. Ta se bo danes zvečer mudil na tekmi proti Srbiji, ki se bo pričela ob 20.45, prenos tekme pa si lahko v živo ogledate na VOYO!

Gre za kvalifikacijsko tekmo za Svetovno prvenstvo v nogometu 2014, ki ga bo gostila Brazilija. Srbi so v skupini A sicer brez možnosti za pot na svetovni veleizbor, vendar pa bodo prav gotovo skušali narediti vse, da pot do Brazilije otežijo Hrvatom. Na VOYO si lahko DANES torej ogledate:

- ob 19:00 - Makedonija : Wales
- ob 20:30 - Finska : Španija
- ob 20.45 - Srbija : Hrvaška

Na VOYO bomo izbrane tekme predvajali V ŽIVO s slovenskim komentarjem, med neposrednimi prenosi pa se bomo vklapljali tudi ob zadetkih drugih tekem reprezentanc, ki se bodo istočasno borile za prestižno vstopnico za svetovno prvenstvo.

Kvalifikacije za SP v nogometu 2014
Kvalifikacije za SP v nogometu 2014 FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497