Moskisvet.com
Seks

Erotika

Horoskop: katera je idealna za vas?

N.J.
12. 09. 2020 06.00
16

Iskanje idealne partnerke je lahko zelo kompleksna zadeva, nekateri pa so prepričani, da je dobro pri partnerstvu upoštevati povezave, ki naj bi obstajale med določenimi zodiakalnimi znamenji in tako naj bi bilo najlažje najti idealnega partnerja. Preverite, z osebami katerega znamenja naj bi se najlažje povezali.

Pa veste, katerega astrološkega znamenja naj bi bila vaša idealna partnerka?
Pa veste, katerega astrološkega znamenja naj bi bila vaša idealna partnerka? FOTO: iStockphoto

Najti pravo ljubezen, sorodno dušo, s katero bi delili vašo prihodnost se zdi nekaj strašljivega, nepredstavljivega. Še posebej, če sodite med tiste, ki težko obstanejo pri eni cvetki in si raje iščejo vedno novo. A če bi našli pravo, bi se morda spremenili in obstali z eno – morda celo za vse življenje. Pa veste, katerega astrološkega znamenja naj bi bila vaša idealna partnerka?

Vodnar in tehtnica

Idealen partner naj bi bil po horoskopu tehtnica. Privlačila naj bi se kot magneta. Oba naj bi oboževala umetnost in estetske stvari. Med seboj naj bi se popolno dopolnjevala in zveza naj bi bila močna, trajna. Oba sta v osnovi zvesta in spoštljiva do partnerja.

Bik in devica

Bik naj bi se najbolje ujel z devico in njuna ljubezenska zveza naj bili odlično delovala. Gre za dva 'konkretna' znaka, ki imata veliko skupnih stvari. Oba sta perfekcionista, skupaj pa lahko dosežeta neverjetne rezultate. Če je devica po eni strani nekoliko bolj zadržana, je bik tisti, ki vselej rad pokaže svoja čustva. Edino oviro lahko predstavlja dejstvo, da morata sprejeti tako napake kot kvalitete drug drugega. Če to storita, je uspeh skorajda zagotovljen.

Bik naj bi se najbolje ujel z devico in njuna ljubezenska zveza naj bili odlično delovala.
Bik naj bi se najbolje ujel z devico in njuna ljubezenska zveza naj bili odlično delovala. FOTO: Profimedia

Dvojčka in tehtnica

Kdor je po horoskopu dvojček, naj bi se odlično ujemal z osebo, ki je po horoskopu tehtnica. Oba sta nežna, diplomatska, inteligentna. Takšni osebi se dopolnjujeta in znata oprostiti napake drug drugemu, zato je njuna zveza lahko stabilna in trajna.

Rak in ribi

Rak naj bi se najbolje ujemal z ribami. Oba sta nežna, romantična. Če so ribe po eni strani bolj introvertirane in odtujene, je rak bolj nežen in ljubosumen, skupaj pa ustvarjata nekakšno ravnovesje. Rak in ribi se običajno razumeta že s pogledi, brez besed in njuna zveza veliko obeta.

Lev in strelec

Lev in strelec lahko tvorita trdno zvezo. Privlačnost je takojšnja, kemije je veliko, le če se razideta, tega ne znata storiti na miren način. Oba obožujeta potovanja, spremembe, sta iskrena in če se ne borita za prevlado v paru, sta nepremagljiva. Leva strelec očara in včasih uspe izzvati strelčevo ljubosumje.

Devica in vodnar

Med devico in vodnarjem se lahko stke močna vez. Naprej ju ženejo iste stvari, na čustvene pretrese sta zelo odporna. Čeprav na prvi pogled delujeta le prijatelja, je njun odnos običajno zelo globok in poln zaupanja. Spolnost med njima je običajno odlična, oba sta strastna in brez predsodkov.

Škorpijon in strelec

Strelec je edini, ki je sposoben brzdati karakter škorpijona z svojim čutom za soljudi in željo po komunikaciji. Čeprav se lahko kar hitro spreta, spore rešujeta na hiter in strasten način, kar ohranja njuno zvezo trdno.

Zveza med strelcem in levom je lahko zelo trdna in trajna.
Zveza med strelcem in levom je lahko zelo trdna in trajna. FOTO: iStock

Strelec in lev

Zveza med strelcem in levom je lahko zelo trdna in trajna. Oba sta iskrena in oba želita prevladovati, ampak če uspeta poiskati ravnovesje, lahko njuna zveza traja za vse večne čase. Strelec je bolj mladosten in strasten, lev pa ga lahko v tem pogledu uspešno zadovolji.

Kozorog in kozorog

Svojega idealnega partnerja najde najhitreje v istem znaku. Dva kozoroga lahko dobro sodelujeta in cilje zasledujeta s konstantnostjo in vztrajnostjo. Zveza je odlična lahko tudi s finančnega vidika in kar zadeva organiziranosti. Zapadeta lahko hitro v monotono razmerje, a ju to ne moti, ker imata rada umirjenost in rutinsko ponavljanje opravil tekom dneva. Skupaj lahko prebrodita tudi hude težave in preneseta zelo stresne dogodke.

Vodnar in tehtnica

Vodnar in tehtnica lahko skupaj stketa lepo ljubezensko zvezo, čeprav sta si precej različna. Vodnar lahko nauči devico, da je manj razumska, medtem ko lahko pomaga vodnarju, da postane bolj pragmatičen. Takšna partnerja drug drugega dopolnjujeta in se privlačita pogosto že na intelektualni ravni.

Ribi in rak

Gre za znaka, ki rada dajeta in prejemata ljubezen. Med njima se lahko razvije romantična in čustev polna zveza. Privlačnost je izjemna, odnos pa uravnotežen. Pogosto se vseeno dogaja, da oba rada hitro skačeta iz ene zveze v drugo.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376