Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Hollywoodska zvezdnica navdušila paparace!

U.S.
09. 05. 2013 08.08
6

Uspešna hollywoodska igralka Jessica Alba, mamica dveh deklic, je presenetila svoje oboževalce, ko se je pred dnevi odločila za malce (pre)drzen outfit. Za sprehod po mestu je izbrala srajčko, pod katero je nosila prosojen nedrček, izpod katerega so na plano pokukale bradavičke, ko ji je postalo vroče.

Igralka Jessica Alba je navdušila paparace, ki so ji, kot marsikateri zvezdnici, ves čas za petami. Nad izbiro njenih oblačil so bili pred dnevi naravnost navdušeni. Pod srajčko, ki jo je nosila, je imela oblečen prosojen nedrček, ki je nagajivo razkrival, kaj se skriva pod njim. Ko je igralki postalo vroče, je enostavno odpela srajčko in si jo slekla. Tako so nastale vroče fotografije, ki danes polnijo svetovne medije.

Tako seksi je nismo vajeni

Česa takega od 31-letne igralke niso pričakovali niti najbolj predrzni fotografi, saj Jessica velja za zelo zgledno zvezdnico in skrbno mamo, ki svoj prosti čas najraje posveča družini in svojima malčicama. V njeni navadi ni, da polni naslovnic z raznimi škandali. Ne sodi med igralke, ki rade vzbujajo pozornost na vsakem koraku. Albi je všeč, da se o njej govori takrat, ko predstavlja katerega od svojih novih projektov, drugače pa se ji zdi to povsem odveč. Zato je bila njena izbira tokratnih oblačil še toliko večje presenečenje.

Obline razkazovala tudi na plaži

Da je hudo seksi, je dokazala že pred časom na dopustu na enem od karibskih otokov, kamor se je odpravila v družbi prijateljic. Njene popolne obline smo sicer občudovali že v filmih Mesto greha in Fantastični štirje, pred kratkim pa je Jessica tudi na plaži karibskega otočka razkrila, da ima popolno postavo, kljub temu da je v preteklosti že dvakrat rodila.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382