Moskisvet.com
Varanje

Novice

Hodil je s štirimi hkrati, kar je sledilo, vas bo šokiralo!

N.J.
30. 03. 2015 08.31
20

Štiri dekleta so ugotovila, da si delijo istega moškega. Pravico so vzele v svoje roke in se mu združeno maščevale, pri tem pa krepko prestopile mejo.

varanje
varanje FOTO:

Zgodilo se je v Scarboroughu v Angliji. 19-letna Natalie Lilley, 22-letna Leah White, 47-letna Lorraine Earles ter 27-letna Brendan Teale so skupaj skovale maščevalni načrt, kako se maščevati fantu, ki je vse štiri grdo izigral, saj je hodil z vsemi hkrati. Ljubosumne ženske so 'ljubimca' ugrabile, ga privezale na stol in ga več ur grozljivo mučile z vročimi kodralniki za lase, in sicer so mu navile dlake na genitalijah in pustile, da so se zažgale. Prisilile so ga, da je popil tekoči detergent, zaradi česar je bil menda deloma ohromljen v spodnjem delu. Žgale so mu dlake na genitalijah, ga mučile z rezilom za rezanje pice in vžigalnikom. Medtem ko naj bi mu ena zažigala dlake z vžigalnikom, so se ostale smejale. Rezilo so mu prislonile na lice, ga brcale in boksale ter udarjale z dlanjo po obrazu.

Žgale naj bi ga tudi po zadnjem delu vratu in mu grozile, da ga bodo zadušile, ob tem pa mu okoli glave ovijale šal. Zavezanega na stol so z brcami prevrnile na hrbet, da je z glavo udaril na tla. Zadeva je ušla izpod nadzora in White in Lilley sta opozorili Earles, naj preneha. Taele ga je dvignila in šla spat, Earlesova je zaspala na zofi.

Moški žrtev nasilja
Moški žrtev nasilja FOTO: iStockphoto
Žrtev je ponoči skrivaj osvobodila White, po tem ko sta ga skupaj z Lilley odvezali. Teale je medtem spala.

Vse štiri maščevalne ženske so aretirali, po tem ko je mačeha žrtve poklicala policijo. Med sojenjem na kronskem sodišču v Yorku so obtoževale druga drugo za krvav brutalen napad, a jasno je menda bilo, da sta bili idejni vodji Teale in Earles.

Erarlesova naj bi imela številne psihične težave in naj bi jo Tealova z lahko zavedla, Whitova pa naj bi se po besedah njenega odvetnika vedla popolnoma izven svojih okvirjev. Njena naloga je bila zažiganje dlak na genitalijah s kodralnikom, a trdi, da naprave ni imela nastavljene na najvišji temperaturi. Najdaljšo kazen je dobila Teale, 12 mesecev zapora, medtem ko so jo druge odnesle s pogojnimi kaznimi oziroma se bodo morale udeležiti določenih tečajev, Lilley pa čaka še 100 ur neplačanega dela.

Se je pa možakar zagotovo nekaj naučil: z ženskami se ne gre igrati!

Nasilje nad moškim
Nasilje nad moškim FOTO:

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382