Moskisvet.com
Heather Locklear

Novice

Včasih fatalka, danes le senca same sebe

M. A.
27. 03. 2020 06.00
6

V osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja je veljala za eno najlepših žensk na planetu in pravo fatalko, v zadnjih letih pa je Heather Locklear le še senca same sebe, v medijih pa se je bolj kot zaradi odmevnih vlog pojavljala zaradi težav s policijo, družinskim nasiljem in drogami.

Pisalo se je leto 1980, ko je takrat šele 18-letna Heather Locklear prvič stopila pred filmske kamere in s svojo pojavo ter talentom navdušila svet. V letih, ki so sledila, je odigrala kar nekaj odmevnih vlog, med drugim je nastopila tudi v Policijski akademiji, ki jo lahko na KINO spremljate vsak petek ob 20.00, najbolj pa se je proslavila z vlogo strupene Amande Woodward v kultni televizijski seriji Melrose Place v devetdesetih.

5 dejstev, ki jih ne poznate o eni najpriljubljenejših filmskih franšiz pri nas
Preberi še
5 dejstev, ki jih ne poznate o eni najpriljubljenejših filmskih franšiz pri nas
Heather Locklear je v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja navduševala staro in mlado.
Heather Locklear je v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja navduševala staro in mlado. FOTO: Profimedia

Poročila se je dvakrat; med letoma 1986 in 1993 je bila poročena z glasbenikom Tommyjem Leejem, že leto dni po ločitvi pa je usodni da dahnila Richieju Sambori, kitaristu v kultnem bandu Bon Jovi. Sambori je rodila tudi svojo edino hčer, Avo Elizabeth, ki ima danes 22 let, zakon pa sta končala po trinajstih letih. Potem so se začele tudi prvi zvezdničine težave. 

Ne zamudite Heather v filmu Vonj po denarju ta petek, 27. marca, ob 21.35 na KINO.

Naslednje leto je po poročanju bližnjih prijateljev poskusila narediti samomor, še isto leto pa se je na eni od psihiatričnih klinik začela zdraviti zaradi anksioznosti in depresije, kasneje pa je bila še aretirana zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Aaron Spelling je Heather namenil njeno življenjsko vlogo: v kultni seriji Melrose Place je igrala 'pasjo' Amando.
Aaron Spelling je Heather namenil njeno življenjsko vlogo: v kultni seriji Melrose Place je igrala 'pasjo' Amando. FOTO: Profimedia

Omenjene težave so jo spremljale tudi v prihodnjih letih, tako se je zaradi alkoholizma zdravila leta 2012, pred dvema letoma pa so morali kar na njenem domu zaradi družinskega nasilja posredovati policisti, a na koncu so jih skupili še ti. Da ni pristala v zaporu, je morala plačati kar dobrih 18.000 evrov kazni, sodnik pa jo je obsodil še na tridesetdnevno prestajanje kazni v eni izmed psihiatričnih ustanov.

V zadnjih letih je nekdaj slavna igralka le še senca same sebe.
V zadnjih letih je nekdaj slavna igralka le še senca same sebe. FOTO: Profimedia
Heather Locklear
Heather Locklear FOTO: Profimedia

Po petkovi Policijski akademiji se na KINO ob 21.35 v filmu Vonj po denarju pojavi tudi Heather, ki zaigra ob Charlieju Sheenu, zgovornem in zabavnem Franklinu, ki se ukvarja z nezakonitimi posli, zato se znajde v rokah policije in v priporu spozna nevarnega tihotapca Villarda. Na poti v zapor pride do zapleta, saj hoče Villard pobegniti, Franklin pa se zaradi tega nenadoma zaplete v razburljivo pustolovščino. Ko začne Villard za seboj puščati krvavo sled, Franklin naenkrat postane glavni osumljenec za umore. Po pomoč se obrne na razvpitega televizijskega novinarja Jamesa Russlla. Russell je tik pred poroko in v Franklinovi zgodbi vidi možnost za napredovanje v službi, a kmalu spozna, da ima tudi slava svojo ceno.

Ne zamudite Heather v filmu Vonj po denarju ta petek, 27. marca, ob 21.35 na KINO.
Ne zamudite Heather v filmu Vonj po denarju ta petek, 27. marca, ob 21.35 na KINO. FOTO: Profimedia
Paparaci še zdaj Heather sledijo na vsakem koraku.
Paparaci še zdaj Heather sledijo na vsakem koraku. FOTO: Profimedia
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376