Moskisvet.com
Balkon

Novice

Hčer zalotil med seksom in znorel!

S.C.
14. 02. 2013 11.04
38

Razumljivo je, da starše skrbi za svoje otroke in se težko sprijaznijo, da so ti že spolno aktivni, zato se ne gre čuditi, če se oče razburi, ko pride domov in hčer zaloti v objemu fanta. Pred kratkim pa je šel neki 70-letni Italijan malce predaleč.

Mladi, ki še živijo pri starših in pripeljejo svojo novo ljubezen domov ter se prepustijo intimi, se zagotovo najbolj bojijo, da v tistem kočljivem trenutku vrata sobe odpre kateri od staršev, ti pa si tudi ne želijo videti lastnega otroka med spolnim odnosom.

Prizora, kakršen se sicer pogosteje dogaja v filmih, je bil nedavno deležen 70-letni Italijan, njegova reakcija pa je bila vsekakor pretirana. V družbi 25-letnega sina je namreč nič hudega sluteč prišel domov in ko sta odprla vrata sobe 21-letne hčerke in sestre, sta se tako razburila, da sta njenega nesrečnega fanta prijela za roke in noge ter ga vrgla čez balkon. Na srečo je njihovo stanovanje v prvem nadstropju in je 22-letnik padel 'le' pet metrov globoko, a kljub temu ni ostal nepoškodovan. Nekako se je opotekel do bolnišnice, kjer so ugotovili, da si je zbil nekaj zob ter zlomil obe roki, odnesel pa jo je še z nekaj praskami in podplutbami. Njegovo dekle je po dogodku poklicalo policijo, ki je sina in očeta pridržala, mnogi pa se sprašujejo, le kako bi se končalo, če bi živeli v višjem nadstropju?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497