Moskisvet.com
Princ Harry

Novice

Harry žrtev potegavščine: mislil je, da govori z Greto

A.P.
11. 03. 2020 10.47
0

Princ Harry in Meghan Markle sta v Kanadi nedavno opravila še svojo zadnjo kraljevo dolžnost. A Harry je danes na naslovnicah zato, ker je bil žrtev telefonske potegavščine. Na drugi strani linije naj bi bila mlada švedska aktivistka Greta Thunberg in njen oče Svante, a se je kasneje izkazalo, da so ga pretentali, saj sta bila za vsem skupaj dva šaljiva Rusa.

33-letni Vladimir Kuznetsov in 32-letni Aleksej Stolyarov (Vovan im Lexus) sta si pošteno privoščila princa Harryja, potem ko sta se po telefonu izdajala za okoljsko aktivistko Greto Thunberg in njenega očeta. To sicer ni bila njuna prva tovrstna potegavščina, saj sta v preteklosti za nos potegnila že predsednika britanske vlade Borisa Johnsona – ta je bil prepričan, da govori z armenskim predsednikom vlade – med pogovorom z Eltonom Johnom pa sta se izdajala za Vladimirja Putina. Kasneje se je ruski predsednik britanskemu pevcu osebno opravičil. Nedavno sta se za Greto izdajala tudi med pogovoro s senatorjem iz Vermonta, Berniejem Sandersom.

''Živi v mehurčku'': kdo je mlada anti-Greta?
Preberi še
''Živi v mehurčku'': kdo je mlada anti-Greta?

Dvojica je pogovor s Harryjem kakopak snemala in izseke predvajala javnosti. V pogovoru sta mu med drugim predlagala, da bi se Greta poročila s princam Georgom, sinom njegovega brata, princa Williama.

Prepis pogovora:

Lažni oče Grete Thunberg: Ugotovili smo, da je Greta daljna sorodnica vladajoče švedske rodbine Bernadotte.

Harry: Vau! Torej smo v sorodu?

Lažna Greta: Tako je. Misliš, da bi v boju s podnebnimi spremembami pomagalo, če bi organizirala dinastično poroko? Mislim, da bi pomagalo.

Harry: Prepričan sem, da bi.

Lažna Greta: Našla sem nekaj potencialnih kandidatov (smeh) – Jamesa Windsorja in princa Georga. Mislim, da sta glede na svojo starost primerna za poroko. To bi pomagalo.

Harry: Zagotovo ti lahko pri tem pomagam.

Lažna Greta: Trenutno rešujemo problem, kako pingvine iz Belorusije vrniti na rodni Severni pol. Okoli 50 pingvinov jih je obtičalo ne meji. Grozno. Iščemo ladjo, ki bi lahko uboge pingvine pripeljala domov.

Lažni oče: Morda poznaš koga, ki bi nam lahko pomagal?

Harry: Imam nekoga, ki se ukvarja s Severnim polom. Je na Norveškem, morda lahko pomaga, saj pozna prave ljudi. Vam po e-pošti pošljem kontakt.

Lažna Greta: Odlično.

Vladimir Kuznetsov in Aleksej Stolyarov
Vladimir Kuznetsov in Aleksej Stolyarov FOTO: Profimedia

Z izmišljeno nagrado pretental ekstremistko in jo javno ponižal
Preberi še
Z izmišljeno nagrado pretental ekstremistko in jo javno ponižal

Poleg tega je beseda nanesla tudi na stanje v svetu in Harry je šaljivcema zaupal, kaj si zares misli o nekaterih ljudeh, ki vodijo svet. Bil je zelo kritičen do predsednika ZDA Donalda Trumpa, ki da ima kri na svojih rokah, saj je velik zagovornik rudarstva. ''Časi niso lahki. Žal svet vodijo nekateri pokvarjeni ljudje, ki zaradi takšni in drugačnih razlogov preprečujejo spremembe.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

S Harryjem naj bi Rusa govorila na začetku leta in tudi 22. januarja, ko je bil Harry v Kanadi. Dejal je, da je povsem ločen od svojih sorodnikov in da se je kraljevo družino odločil zapustiti zato, da bi zaščitil sina Archieja. ''Deset let sem bil v vojski, tako da sem bolj normalen, kot misli moja družina,'' je dejal Harry. ''To je bila prava odločitev za našo družino, saj bom tako lahko zaščitil svojega sina. Menim, da je veliko ljudi, ki se lahko poistovetijo s tem in spoštujejo dejstvo, da sva družino postavila na prvo mesto. Res je, da gre za zapleteno zadevo, a bomo zato začeli živeti na novo.''

Beseda je nanesla tudi na njegovega strica Andrewa, ki je vpleten v spolni škandal zaradi prijateljevanja s padlim ameriškim pedofilom Jeffreyjem Epsteinom. ''O tem nimam veliko za povedati. Karkoli je oz. ni naredil, je povsem ločeno od mene in moje žene.''

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400