Moskisvet.com
Otroci Harryja Kane-a

Novice

Otroci slavnega nogometaša udeleženi v prometni nesreči

M.S.
13. 04. 2024 06.00
0

Trije najstarejši otroci nogometaša Harryja Kana so bili odpeljani v bolnišnico z lažjimi poškodbami, potem ko so bili udeleženi v nesreči treh avtomobilov v Nemčiji.

Prometna nesreča se je zgodila v ponedeljek ob 17.15 po lokalnem času blizu Münchna, kjer angleški kapetan igra za klub Bayern München.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vodja lokalnih prostovoljnih gasilcev je za BBC povedal, da so imeli vsi vpleteni 'veliko srečo', saj ni bil nihče resneje poškodovan.

Zvezdnikov tiskovni predstavnik je za medije podal izjavo: "Z njimi je vse v redu, v bolnišnico so bili prepeljani le zaradi previdnosti."

Nogometaš Harry Kane ima s svojo najstniško ljubeznijo Katie Goodland štiri otroke - Ivy, Vivienne, Louis-a in Henry-ja, ki je še dojenček. Po poročanju najmlajšega naj ne bi bilo v avtomobilu.

Kako se je zgodila nesreča?

Harry Kane z družino
Harry Kane z družino FOTO: Profimedia

Bavarska policija je sporočila, da je avtomobil znamke renault v katerem so se peljale štiri osebe, zavijal v križišče, ko je na državni cesti 2071 v Schaftlarnu trčil v nasproti vozečega mercedesa, v katerem so bili Kaneovi otroci - stari od tri do sedem let. Renault je nato trčil še v land roverja.

Ostali vpleteni niso imeli takšne sreče

Bavarska policija je sporočila, da so nekateri izmed vpletenih utrpeli lažje poškodbe, vključno z eno žensko, ki so jo morali v bolnišnico prepeljati s helikopterjem. 

Vodja prostovoljnega gasilskega oddelka Daniel Buck je v pogovoru za BBC News dejal: "Avtomobili utrpeli precejšnjo škodo. Najprej je izgledalo, kot da so tudi ljudje zelo poškodovani." 

" Dobra novica je, da nihče ni imel res hudih poškodb, bolj manjše poškodbe, kot so bolečine v vratu od glave navzgor, kar je običajno značilno za prometno nesrečo.

Policija okoliščine nesreče sicer še preiskuje.

Prometna nesreča v Münchnu
Prometna nesreča v Münchnu FOTO: Hohenschäftlarn Fire Department


Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382