Moskisvet.com
Poročni sprejem princa Harryja in Meghan

Novice

Ha! To so počeli na zabavi po kraljevi poroki

N.J.
22. 05. 2018 15.06
1

Kar smo videli v neposrednem prenosu, je bila zgolj tista formalna plat kraljeve poroke med princem Harryjem in Meghan Markle. A zabava, ki se je odvijala za zaprtimi vrati, je bila menda vse prej kot to  ...

Dogajanje po koncu uradnega dela poroke naj bi se razvilo v pravo divjo zabavo, poročajo britanski mediji. Par naj bi se skupaj z gosti zabaval, plesal, igrali naj bi celo 'beer-pong'. James Corden, ki je vodil zabavo, naj bi priredil zabaven ples s princem Charlesom, Williamom in Harryjem. Par je bojda za prvi ples izbral pesem I Wanna Dance With Somebody. 33-letni Harry in tri leta starejša Meghan, ki sta s poroko prejela naziv vojvoda in vojvodinja suseška, sta se menda popolnoma prepustila hitu pokojne Withney Houston pred okoli 200 gosti.

Harryjeva bivša na poroki ...
Razvozlali, kaj je Harry zašepetal Meghan

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Igro 'Beer-pong' so menda igrali v čast Američanki. Za tiste, ki te igre ne poznate – v grobem, gre za pivsko igro, pri kateri en igralec meče žogico za namizni tenis v kozarčke, če zadene, mora nasprotni igralec piti. »Serena Williams je igrala, kot bi igrala tenis,« so zapisali v britanskem The Sun.

Charles in Camilla naj bi se z zabave odpravila okoli 22.30, da so se mladi lahko naprej zabavali, vse skupaj pa naj bi se začelo umirjati okoli enih zjutraj.

Da bi z zabave pricurljala kakšna fotografija ali posnetek, menda ni mogoče, saj so vse goste prosili, da so ob prihodu osebju izročili svoje mobilne naprave.

Harryjev govor naj bi bil ganljiv, William pa je pred množico spregovoril v družbi Harryjevega najboljšega prijatelja Charlieja van Straubenzeeja.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497