Moskisvet.com
kalamar

Novice

Kalamar ni bil kalamar, ampak ...

N.J.
14. 05. 2014 08.25
1

Če ste se v restavraciji kdaj zgrozili, ker ste na kruhovem cmoku naleteli na košček folije, ali ker ste iz golaža vlekli las in iz solate reševali polža, potem še niste slišali za (verjetno) najbolj ogaben gostilniški pripetljaj.

Nič hudega sluteča Mai Liang je v eni od kitajskih restavracij v provinci Anhui, kjer živi, naročila morski krožnik, na katerem bi morale biti ribe in kalamari. Toda eden od kalamarov ni in ni popustil pod silo njenih zob, obiskovalka pa je zgrožena ugotovila, da v resnici ne žveči kalamara, temveč kondom.

"Bilo je ogabno. Najprej sem pomislila na to, ali je bil že uporabljen," je pojasnila gospa Liang. "Sploh si ne morete predstavljati, kako zgrožena sem bila, ko sem 'trdoživ kalamar' izpljunila, obrnila z vilicami in ugotovila, da v resnici ni kalamar, temveč kondom."

A to še ni vse. Da bi ji dokazala, da se moti, je lastnica restavracije Yi Ze Teng kondom zagrabila in pogoltnila! Dejala je, da je to storila, da bi zaključila prepir s stranko, ter dodala, da je prepričana, da je stranka kondom podtaknila v jed sama, da ji obroka ne bi bilo treba plačati. "Rekli so mi, da se bodo nehali prerekati, če pojem kondom. Zato sem ga pogoltnila," je še razkrila. No, Liangova je kljub temu že najela odvetnika, s pomočjo katerega se bo za pravico in odškodnino borila na sodišču.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497