Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Grozljivo! V ognjemetu trije mrtvi!

S.R.
25. 01. 2012 19.05
1

Velikanski ognjemet v čast kitajskega novega leta se je Tajskem končal tragično. Nesreča se je zgodila v tajski provinci Suphan Buri v torek zvečer. Predstavniki gasilskih enot so povedali, da so v ognjemetu umrli trije ljudje, zgorelo pa je okoli 50 hiš.

Poleg tega je bilo po podatkih lokalnih oblasti ranjenih vsaj 40 ljudi. Nesreča se je zgodila med ognjemetom pri samostanu Pillar. Ognjement so sprožili okoli 19.30 po lokalnem času, a je nekaj raket eksplodiralo že kmalu po vzletu in tako povzročilo pravo razdejanje. Goreči delci raket so zadeli gosto poseljeno stanovanjsko skupnost, v kateri je za povrh vsega veliko lesenih hiš, tako da so rakete sprožile kar nekaj požarov. Gasilci so se na nesrečo hitro odzvali, a zaradi množice požarov in eksplozij kar nekaj časa niso mogli priti do ranjencev. Čeprav so oblasti sprva trdile, da mrtvih v nesreči ni bilo, pa so gasilci kasneje našli tri trupla. Vodja stranke Chartthaipattana Banharn Silpa-archa in njegov brat, namestnik predsednika vlade Chumpol Silpa-archa, ki sta prisostvovala ognjemetu sta jo odnesla brez poškodb. Ognjemet so v živo prenašali na lokalni televizijski postaji Channel 3, tako da so celotno katastrofo zabeležile kamere. Oglejte si posnetek grozovitega ognjemeta. Na njem je opazno, da kmalu po začetku izstreljevanja rakete začno eksplodirati že takoj po vzletu in povzročajo ogromno škodo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497