Moskisvet.com
Mayang in Marcus - 9

Novice

Grozljivo! To ni ženska ... in kuharski šef jo je skuhal!

N.J.
08. 10. 2014 10.03
16

V avstralskem Sydneyju so bili priča grozljivemu umoru-samomoru. Kuhar Marcus Volke je ubil, razsekal in skuhal svojo soprogo Mayang Prasetyo, indonezijsko transseksualko, nato pa sodil še sebi.

Do tragedije je prišlo za domačimi vrati. Oblasti so o sumljivem dogajanju obvestili sosedje, ki jih je zmotil močan smrad po razpadajočem, gnijočem mesu. Agenti so vstopili v hišo in našli truplo 28-letnega kuharskega šefa Marcusa Volkeja, na štedilniku pa kose človeškega telesa, ki so pripadali pokojni transseksualki Mayang Prasetyo, ki se je sicer ukvarjala s prostitucijo. Preostanke njenega trupla so našli v vreči v košu za smeti.

Mayang in Marcus - 1
Mayang in Marcus - 1 FOTO:

Razlogi za grozljiv umor še niso znani, poročajo tuji mediji, po prvih ugotovitvah pa naj bi 28-letnik izgubil živce, ker naj bi se njegova soproga želela vrniti domov v Indonezijo, na Bali. »V Avstraliji se ni dobro znašla. Hotela se je vrniti domov, a ga je očitno to motilo,« je za medije izjavila šokirana mati pokojnice, ki o svojem otroku še vedno govori kot o sinu Febriju. »Vedno sem mu govorila, naj se raje strinja in naj se ne prepira z njim,« je še pripomnila in dejala, da je sin vselej pošiljal visoke zneske denarja domov, da sta lahko njegovi sestri, 18- in 15-letnica, obiskovale dobre šole.

28-leni Volke je sicer veljal za velikega zagovornika ženskih pravic, nima kriminalne kartoteke in tudi nikoli ni kazal znakov psihičnih težav. Sodil si je tako, da je sam sebi prerezal vrat. Na številnih spletnih straneh se je Mayang predstavljala kot mednarodno escort dekle, na noč pa je menda zaračunala tudi po 500 dolarjev. Par naj bi se poročil decembra lani, pred kratkim pa naj bi se preselila v novo stanovanje. Navzven sta delovala srečna.

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497