Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Grozljivo! Tako je videti hiša kanibala in satanista!

N.J.
14. 11. 2014 08.20
6

Na prvi pogled je videti, kot bi šlo za hišo groze, pripravljeno sceno za snemanje filma. A žal gre za resničnost, za dom Pazuzuja Algarda, obtoženega brutalnega umora dveh oseb.

Stene stanovanja krasijo satanistični simboli, med drugim zidove 'krasi' napis »Zlo bo zavladalo!«, povsod umazanija, prizori hudiča, iztrebki in kosti živali ter številni drugi predmeti, ki poženejo strah po kosteh.

Vsaj štiri žrtve?

Policisti so med drugim našli dve razpadajoči človeški trupli, zakopani na vrtu pred stavbo. Identificirali so ju kot 37-letnega Joshuo Fredricka Wetzlerja in 36-letnega Tommyja Deana Welcha. Kot so povedali preiskovalci, je nedvomno morilec Pazuzu Algarda, ki še čaka na konec procesa. Njegovi prijatelji so priznali, da se je večkrat bahal, da je ubil in na vrtu zakopal dva moška, a da mu nihče tega ni verjel. Prijateljica, ki je leta 2005 z njim živela en mesec, je dodala, da ji je Paz, kakor so ga imenovali prijatelji, priznal, da je ubil dve prostitutki in ju pojedel, ostanke pa zažgal, a da mu ni verjela – prepričana je bila, da gre za izmišljotino. Zdaj ji je žal, da že pred 9 leti ni prijavila dogodka policiji.

Strašljiva podoba

Algard menda že samo po sebi sicer vzbuja strah. Ima razpolovljen jezik, tetoviran obraz, sosedje pa o njem govorijo kot o moškem, ki je pogosto obredno žrtvoval živali in izvajal satanistične obrede. »Njegova hiša je ogabna. Povsod pasji urin in iztrebki, človeški urin, povsod polito pivo in hiše ni še nikoli nihče počistil. Noro je, ko hodiš po stanovanju, se mešajo vonji starega pasjega in človeškega urina, vonj prepotenih teles, iztrebkov in umazanih nog ... Navzven je videti vse normalno, a že ob pogledu na vrata je takoj jasno, da se skoznje vstopa v črno luknjo, v hišo groze,« je komentirala ena izmed oseb, ki je vstopila v stavbo. »Notri vlada drugačna energija. Vse je tako temačno.«

Algard ni živel sam – z njim je bila tudi soproga. Oba sta trenutno v zaporu Forsyth County Detention Center in nimata dovoljenih nobenih obiskov in stikov z drugimi osebami. Njegova soproga Amber je stara 24 let in prihaja iz Rock Hilla (Južna Karolina). Par se je poročil pred skoraj 5 leti. Leta 2013 naj bi se vrnila domov, ker naj bi ga želela zapustiti, a se je nato vrnila k njemu.

Pazuzu je sicer ime babilonskega demona in je Algardovo pravo ime. Kot trdi, je bila njegova mati satanistka in mu je to ime namenila ob rojstvu. Gre sicer za ime, ki je pogosto uporabljeno tudi za poimenovanje glavnega demona v filmih in knjigah o eksorcizmu in velja za demona vetra.

35-letni moški je sicer grško-iraškega izvora, a so ga v Severni Karolini, kjer je bival, zavedli kod Nordijca/Skandinavca. Na Facebooku je med drugim fotografija z besedo 'antikrist', zapisana z velikimi krvavimi črkami, narobe obrnjeni križi in demoni.


 

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382