Moskisvet.com
Najstniško nasilje

Novice

Grozljivo! Obmetavali so jo s spermo

N.J.
02. 03. 2015 14.23
15

Skupina mladeničev, skoraj vsi so bili mladoletni, so se znesli nad mladoletnim dekletom. Dva izmed njih naj bi nanjo vrgla odprto vrečko, v kateri je bila semenska tekočina.

 Ob 'tušu' s spermo so dekle fotografirali, fotografija pa je pristala na socialnih omrežjih. Vsulo se je negativnih komentarjev in dekle je bilo močno osramočeno. Vse skupaj je morala pojasniti tudi mami, ki je zahtevala, da ji pove vse podrobnosti. Dekle je bilo jezno in se je odločilo skupini fantov in vsem, ki so jo blatili na socialnih omrežjih, maščevati.

Zadevo, ki se je v Padovi v Italiji zgodila leta 2012, je prijavila tamkajšnjim oblastem in ovadila 22-letnega S. M. Mladenič je zanikal sodelovanje pri napadu in dejal, da jo je on le pospremil domov in da se je ni niti dotaknil.

22-letnika je sodišče vseeno spoznalo za krivega in mu prisodilo 1 leto in 8 mesecev zaporne kazni, ki pa mu je ne bo treba odslužiti, če dekletu plača odškodnino v višini 5.000 evrov v roku 60 dni od pravnomočnosti sodbe. Javna tožilka naj bi sicer zahtevala 3 leta in 6 mesecev zaporne kazni.

Fant je ves čas sojenja trdil, da je nedolžen in da je le grešni kozel žrtve in da je proti svoji volji pristal v žaljivo kampanjo na Facebooku. Obramba je že napovedala pritožbo.

Čeprav je bila zadeva za mladeniče mišljena kot šala, gre za grozljiv napad na mladoletnico, ki je vreden vsakega obsojanja.
 

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382