Moskisvet.com
izziv

Novice

Grozljivo: Nova igra med najstniki, ki ogroža življenja!

N.J.
06. 10. 2015 08.09
38

Nedavno je splet preplavila igra, v kateri se je nominirani polil z vedrom ledene vode in nominiral druge osebe, naj storijo enako. Pred tem je življenja ogrožal (in jih nekaj tudi vzel) izziv, v katerem so mladi tekmovali, kdo lahko na dušek popije več alkohola. Zdaj razsaja nov izziv, ki ogroža življenje in je izjemno nevaren.

izziv
izziv FOTO: YouTube

Pri izzivu, ki so ga poimenovali 'reto del pasesito', gre za to, da se oseba posname med njuhanjem kokaina, nato pa imenuje nekaj prijateljev in jih izzove, naj storijo enako. Reakcije javnosti so izjemno negativne in mnoge je strah, da bi se ta zadeva razširila še zunaj meja Mehike, kjer je trenutno ta 'igra' popularna.

Predvsem vse tiste, ki imajo otroke v najstniških letih, strokovnjaki opozarjajo, naj se s svojimi otroki pogovorijo in razložijo nevarnosti, da ne bi sprejemali takšnih izzivov. Tako bi v najkrajšem času zaustavili to norost. 

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497