Moskisvet.com
avtobus zgrmel v prepad - 3

Novice

Grozljivo! Avtobus zgrmel v prepad!

S.R.
10. 05. 2012 13.43
0

Na srečo pa je vse skupaj minilo brez smrtnih žrtev. Avtobus v nacionalnem parku Taroko na vzhodnem delu Tajvana je namreč med ogledom zgrmel v prepad ob cesti. Na avtobusu so bili sicer turisti iz Južne Koreje.

Vse podrobnosti o nesreči sicer še niso znane, prva poročila pa pravijo, naj bi avtobusu med vožnjo proti razgledni točki po precej gorati cesti odpovedal motor, nakar je vozilo začelo drseti nazaj in nato zgrmelo v prepad. Vseh trinajst potnikov, voznika in vodiča so odpeljali na zdravljenje v bližnjo bolnišnico.
Dva južnokorejska turista naj bi utrpela resne poškodba, ki pa niso življenjsko nevarne. Sreča v nesreči je bila, da avtobus ni zdrsnil navzdol po celotnem hribu, saj so ga pred še hujšo katastrofo rešila drevesa. Gre sicer za zelo gorato področje, kjer so tovrstne nesreče na žalost zelo pogoste. Tokrat so imeli vsi vpleteni veliko srečo. Videoposnetek avtobusa, ki zgrmi v prepad, si lahko ogledate spodaj.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400