Moskisvet.com
Potepuški psi v Sočiju - 5

Novice

Grozljivka v Italiji!

N.J.
15. 09. 2014 11.50
35

Na območju Salerna v Italiji so naključni sprehajalci naleteli na strašljiv prizor. Na tleh so ležali koščki hrenovke, v njih pa so bila zapičena rezila skalpela. In razlog?

Potepuški psi v Sočiju - 5
Potepuški psi v Sočiju - 5 FOTO: Reuters

Kot ugotavljajo oblasti, so bile to vabe, namenjene psom. Na ulici, kjer so našli grozljivo vabo, nekaj ljudi že več let skrbi za dva potepuška psa. Zagotavljajo jima zadostno količino vode in hrane ter poskrbijo za njuno zdravje, ponoči pa jima ponudijo zavetje. »V sredo zvečer je šel moj prijatelj, ki se je domov vrnil okoli polnoči, preverit, če sta psa na varnem in če je z njima vse v redu. Slučajno je pogledal po prostoru in zagledal tale grozljivi prizor,« pripoveduje Alberta, ženska, ki živi v soseski. »Vsi smo zgroženi, strašljiva je že sama misel, kaj bi se lahko zgodilo psu, ki bi tole pojedel,« pravi. »Kakšen bolnik moraš biti, da to storiš?« se še sprašuje in dodaja, da ta dva psa, za katera skrbijo že skoraj deset let in sta že prava pasja veterana, še nikoli nista nikomur storila nič žalega. »Vsi v soseski ju poznamo, zadevo pa smo tudi že prijavili oblastem,« pravi šokirana krajanka.

Poleg tega, da bi pes, če bi to pojedel, umrl v grozljivih bolečinah, se mnogi sprašujejo, kaj bi se šele zgodilo, če bi na kaj takšnega naletel otrok na ulici.
 

KOMENTARJI (35)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400