Moskisvet.com
ruska ruleta

Novice

Grozljiva igra med najstniki!

N.J.
10. 12. 2014 08.15
9

Nevarna igra se je za 17-letnega dijaka končala tragično. Očitno se mu je zdelo zabavno v glavo uperiti napolnjen revolver, ko pa je pritisnil na petelina, pa ...

ruska ruleta
ruska ruleta FOTO:

Skupina prijateljev iz mesta Kokomo v Indiani je igrala igre na igralni konzoli, ko je eden izmed njih, 17-letni Leroy Young, nenadoma potegnil revolver, vanj vstavil naboj, zavrtel bobenček, nato pa cev usmeril vase in ustrelil.

Šokirani prijatelji so ga skušali oživljati, a zaman. Najstnik je bil na mestu mrtev. Policisti so se odzvali na klic in nemudoma prispeli, a poti nazaj ni bilo več. Preiskovalci zdaj ugotavljajo, ali je bil v igro morda vpleten še kdo drug, oče žrtve pa med drugim ne verjame, da bi se njegov sin na tak način igral z orožjem.

Nedavno naj bi bila igra ruske rulete usodna tudi za 18-letnega Slovenca. Kaj mlade žene k tako nevarnim igram, je neznanka. A pristojne oblasti opozarjajo, naj se najstniki ne lotevajo nevarnih iger zaradi možnih katastrofalnih posledic. V zadnjem letu so namreč raznovrstne 'igre' terjale že preveč mladih življenj: od nevarnega izzivanja v popivanju, do skakanja z balkonov v bazene ...

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382