Moskisvet.com
napad na dekle

Novice

Grozljiva tragedija, ki je pretresla Indijo!

N.J.
22. 12. 2014 08.24
17

Še en šokanten izgred nasilja nad ženskami v Indiji. Tokrat so trije moški živo zažgali 19-letno dekle, ker se je upirala, ko so jo spolno nadlegovali.

napad na dekle
napad na dekle FOTO:

Tamkajšnja policija je za javnost sporočila, da je dekle utrpelo grozljive opekline na 70 odstotkih telesa in je v kritičnem stanju.

Tragedija se je zgodila v mestu Varanasi. Mati dekleta je povedala, da so trije moški napadli njeno hčer, ko je stopila iz hiše. Skušala se jim je upreti, ker pa se jim ni predala, so jo polili s kerozinom in jo živo zažgali.

Lokalne oblasti še preiskujejo primer, saj nekatere priče trdijo, da se je zažgala sama. Enega izmed osumljenih treh je policija že aretirala in odpeljala na zaslišanje, sicer pa upajo, da se bo stanje dekleta toliko izboljšalo, da bo lahko sama povedala, kaj se je zgodilo.

Spolni napadi na ženske v Indiji so žal pogosti, v medijih pa se o njih piše predvsem od decembra 2012 dalje, ko je skupina moških brutalno napadla in posilila 23-letnico v New Delhiju.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497