Moskisvet.com
ročna bomba - 1

Novice

Groza: pes med otroke prinesel bombo v gobcu!

N.J.
26. 06. 2015 08.49
13

V nedeljo popoldne se je v italijanskem mestu Velletri v rimski provinci skupina otrok igrala na vrtu pred hišo, ko je pes enega izmed njih nenadoma prišel k njim z bombo v gobcu.

ročna bomba - 3
ročna bomba - 3 FOTO: Facebook
Kot poročajo italijanski mediji, se je pes, ko so se otroci igrali, nekoliko oddaljil in odšel proti gozdu, ko se je vrnil, pa je imel med zobmi neznani predmet, ki ga je pustil pred hišo na dvorišču, kjer so se igrali otroci.

Mati otroka, pred čigar hišo so se igrali, je videla, da je pes pustil na dvorišču nek predmet. Ko je stopila bliže, je ugotovila, da gre za ročno bombo, zato je nemudoma poklicala pomoč. Strokovnjaki so odnesli bombo in pojasnili, da gre za celo, še neeksplodirano ročno bombo iz druge svetovne vojne. K sreči bomba, ki je še imela zatič ni eksplodirala in nihče ni bil poškodovan.

Nihče si ne upa niti pomisliti, do kakšne tragedije bi lahko prišlo, če bi pes pomotoma izpulil zatič, ali če bi ga izpulili otroci, in bi se bomba aktivirala. 

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497