Moskisvet.com
Jay Bolk

Novice

Gregor je preteklost, finalistka Sanjskega moškega že v objemu drugega

A.P.
21. 07. 2021 12.30
4

Le nekaj tednov je minilo od finala šova Sanjski moški, ko sta se za srce Gregorja Čeglaja kot zadnji ''udarili'' Anja Širovnik in Tjaša Kramarič. Čeprav slednje Gregor ni izbral, je po koncu dejala, da je pripravljena poskusiti še enkrat. A zdaj se že stiska k drugemu.

Tjaša Kramarič se je bila pripravljena zaradi Gregorja Čeglaja preseliti iz Francije v Slovenijo, a se ta na koncu ni odločil zanjo. Kljub ''košarici'' ni vrgla puške v koruzo, a ga je zdaj očitno že prebolela, saj so jo nedavno ujeli v družbi drugega postavnega moškega.

Tjaši so se po snemanju šova ponudile številne poslovne priložnosti.
Tjaši so se po snemanju šova ponudile številne poslovne priložnosti. FOTO: Blaž Lenček

Gre za pevca Jaya Bolka, s katerim je Tjaša posnela videospot za njegovo svežo skladbo Moja mala. Pred kamerami sta filmska golobčka videti zaljubljena od ušes. Ali sta se ujela tudi zasebno, ne le poslovno, pa bo pokazal čas.

Je med pevcem in resničnostno zvezdnico iskrica preskočila tudi zasebno?
Je med pevcem in resničnostno zvezdnico iskrica preskočila tudi zasebno? FOTO: Blaž Lenček
[Anketa] To dekle iz Sanjskega moškega bi na koncu izbrali vi!
Preberi še
[Anketa] To dekle iz Sanjskega moškega bi na koncu izbrali vi!

Tjaši so se po snemanju šova Sanjski moški ponudile številne poslovne priložnosti, zaradi katerih se je tudi začasno vrnila.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Zadnjo sezono Sanjskega moškega si lahko še vedno ogledate na VOYO, kjer ima že več kot milijon ogledov. Celotno sezono si lahko še vedno ogledate TU.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342