Moskisvet.com
Nada

Novice

Gospodarica Nada besni: ’Vsi so enaki, pravi lenuhi!’

M. A.
13. 11. 2018 10.32
0

Vstopili smo v osmi teden Kmetije, ko bi morali preostali tekmovalci že dobro poznati vsakodnevni utrip kmečkega življenja. Gospodarica Nada pa iz tedna v teden ugotavlja, da temu ni tako, zaradi česar se je v sinočnji epizodi močno razjezila.

Nova (stara) glava družine je po pričakovanju mnogih znova postal Denis Toplak, ki ga je na to mesto postavil Miha Kavčič, ki je Kmetijo zapustil v petek. Prav Denis je na posestvu pričakal gospodarico Nado, ki je kot vsak ponedeljek prinesla novo nalogo.

Nik: ’Z Aneto bova šla do konca!’
Preberi še
Nik: ’Z Aneto bova šla do konca!’

'Povsod so sami iztrebki, kmalu bo posestvo poplavljeno z njimi, ne bo možno priti do vrat. To je slika letošnje Kmetije,' je takoj postala kritična, nato pa so jo dodatno razburili še kmetovalci, ki so namesto obilice dela poležavali v posteljah. Več si oglejte v videoprispevku.

Zamujene oddaje si oglejte na VOYO.
Nada Zorec je bila tokrat močno razočarana.
Nada Zorec je bila tokrat močno razočarana. FOTO: Gregor Ravnik

Ne zamudite pestrega dogajanja na Kmetiji od ponedeljka do četrtka ob 21.00 na POP TV, izločitvena oddaja pa je na vrsti ob petkih ob 20.00. Pogovor z izpadlim tekmovalcem v živo vas vsak petek čaka takoj po izločitveni oddaji na Facebook strani Kmetije.

Gospodarica Nada je Nika oklicala za pravega lenuha.
Gospodarica Nada je Nika oklicala za pravega lenuha. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382