Moskisvet.com
Nada

Novice

Gospodarica Kmetije nadrla tekmovalca

M. A.
09. 10. 2018 08.15
1

Po težkih kmečkih opravilih prija tudi počitek na soncu, česar se dobro zaveda tudi Luka, ki je prijetno sončno popoldne izkoristil za poležavanje na ležalniku. "Malo se sončim," je dejal gospodarici, ki pa nad odgovorom ni bila navdušena.

Nada Zorec, mentorica letošnje Kmetije, se dobro zaveda, da se na kmetiji vedno najde delo, če ga le vidiš, saj se tudi sama ukvarja s kmetijstvom. Poleg tega, da ima doma kmetijo z dvesto kokošmi, je tudi predsednica društva podeželskih žena. Že pred začetkom Kmetije nam je zaupala, da je vedno samokritična, zato bo takšna tudi do tekmovalcev. In to je potrdila tudi včeraj, ko je Franku, ki je ponovno postal glava družine, zaupala, kakšna bo njihova tedenska naloga, medtem pa je zalotila Luko, ki se je sončil. Kako se je odzvala jezna Nada, si poglejte v videu.

Anna v peneči kopeli masirala Aneto
Preberi še
Anna v peneči kopeli masirala Aneto
Nadi je nasmešek, ko je opazila Luko, hitro izginil z obraza.
Nadi je nasmešek, ko je opazila Luko, hitro izginil z obraza. FOTO: POP TV

Ne spreglejte novega urnika Kmetije: od ponedeljka do četrtka ob 21.00, v petek pa ob 20.00 na POP TV! Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Kmetija
Kmetija FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382