Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Erotika

Gole joškice, ki jih boste težko pozabili!

U.S.
27. 02. 2013 08.59
16

"Videli smo vaše prsi, videli smo vaše prsi, v filmih, ki smo si jih ogledali, videli smo vaše prsi ..." To je le del pesmi, ki jo je na letošnji podelitvi oskarjev prepeval Seth MacFarlane. Medtem ko so se nekateri med poslušanjem pošteno zabavali, je bilo drugim kar malce nerodno.

Letošnjo podelitev najprestižnejših filmskih nagrad je z nastopom zagotovo zaznamoval tudi 39-letni Seth MacFarlane, ki je vse navzoče v dvorani Dolby Theatre spomnil na to, katere zvezdnice so pred kamerami že odvrgle vsa oblačila in razkrile svoje intimne dele.

Pesem We Saw Your Boobs je v trenutku postala prava internetna senzacija. Niti malo pa ni bila žgečkljiva pesem všeč igralki Charlize Theron, ki je med njenim predvajanjem sedela s preostalimi povabljenci v dvorani in se je ob omembi svojega imena le sramotno prijela za glavo. Poleg lepe Charlize, ki se je razgalila v filmu Pošast, je MacFarlane navzoče med drugim spomnil tudi na golo oprsje Angeline Jolie, Helen Hunt in Kate Winslet, ki ste jo na malih zaslonih lahko videli golo kar sedemkrat. Ja, golota je za nekatere povsem običajna stvar in z razkazovanjem svojega telesa nimajo večjih težav. Katin pogum, da se je bila pripravljena pred kamerami večkrat sleči, je že pred leti javno pohvalila igralka Halle Berry, ki se prav tako lahko pohvali z nekaj golimi prizori v filmu Bal smrti. "Mislim, da sem končala s tem. Sploh pa nočem postati igralka, ki se v vsakem svojem filmu sleče," je Kate razkrila v intervjuju za Time magazine.

Tudi lansko leto je postreglo s kar nekaj zapeljivimi in razgaljenimi filmskimi scenami. Seznam najboljših golih prizorov so pripravili na spletni strani Mr. Skin in kar visoko na njihovi lestvici se je znašla 50-letna Helen Hunt, ki se je lani celo prvič v celoti slekla za film Seanse, ne smemo pa pozabiti niti na lepotičko Kirsten Stewart, ki je svoje čare razkrila v filmu Na cesti.

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382