Moskisvet.com
6 let ni seksal - 7

Novice

6 let ni seksal, razlog vas bo presenetil!

N.J.
11. 09. 2015 09.43
18

Giorgos Tsetis je model, ki kar 6 let ni imel spolnih odnosov. Pa ne zato, ker ne bi želel, ampak ker zaradi izbire kariere tega ni mogel početi. Vas zanima, kako sta lahko delo v modni industriji in spolna neaktivnost povezana?

6 let ni seksal - 4
6 let ni seksal - 4 FOTO:

Že pri 21 letih se je Giorgos začel spopadati s plešavostjo in pri nekem fotografiranju je njegov umetnik ličenja predlagal, da plešo umetno prekrijeta. Da ne bi več doživljal pritiskov s strani vizažistov in delodajalca, se je odločil za zdravljene plešavosti. Ljubezen do mode ga je iz Amsterdama pripeljala v New York in hoja po modnih brveh in nastavljanje fotoaparatom je nekaj, čemur se ni želel odreči. Raje kot da bi torej zaključil kariero modela, se je odločil za zdravljenje plešavosti in se lotil terapije s propecio, ki zavira pretvarjanje testosterona v dihidrotestosteron in s tem zmanjšuje izpadanje las, Ampak ni vse zlato, kar se sveti: stranski učinki so bili vse prej kot blagi. Trpeti je začel za erektilno disfunkcijo in drastično mu je upadla želja po spolnosti.

Kar se njegovih skrbi glede dela v modni industriji tiče, se je stanje kmalu popravili. Lasišče je imel znova bolj poraščeno in mojstrom ličenja ni bilo treba 'popravljati' njegovega lasišča. A doma je bilo stanje vse slabše. »Moja samozavest je upadla, bil sem čisto na tleh, pa komaj dobrih 20 let sem bil star,« je povedal. »Po naravi sem pozitivna oseba, ampak dejstvo, da s svojo drago nisem mogel imeti spolnih odnosov, me je močno prizadelo.«

6 let ni seksal - 3
6 let ni seksal - 3 FOTO:
Odločil se je prekiniti zdravljenje plešavosti. Malce je raziskoval in ugotovil, da so tudi v Kanadi mladeniči, ki so zdravili plešavost na enak način kot on, trpeli za podobnimi težavami. Skupina mladih je ustanovila podjetje in spoznal je Rolanda Peralto, operativnega direktorja pri podjetju, ki izdeluje šampone, ki preprečujejo staranje las. Skupaj sta ustanovila novo podjetje in nov produkt, vitaminski dodatek Nutrafol, ki se je izkazal za velik uspeh. Lasje ne izpadajo več. Kaj pa spolnost? »Nikoli še ni bilo boljše,« je dejal Giorgos.
6 let ni seksal - 5
6 let ni seksal - 5 FOTO:

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497