Moskisvet.com
Gigi Hadid

Novice

Gigi Hadid s piste vrgla drzno vsiljivko

A.P.
02. 10. 2019 09.25
0

Ne le nogometne zelenice, tudi modne brvi niso imune na vsiljivce. Ameriška supermanekenka Gigi Hadid je na Chanelovi modni reviji stvari vzela v svoje roke, potem ko se je med manekenke med šovom pomešala vsiljivka.

Pod streho iz svinčevega stekla slovite pariške palače Grand Palais se je nedavno v sklopu pariškega tedna mode odvijala Chanelova modna revija, na kateri so se manekenke sprehajala po insceniranih strehah pariških hiš. Med četico manekenk se je v nekem trenutku iz špalirja gledalcev skorajda neopazno pomešala tedaj še neznana vsiljivka, katere modni izbor je odseval značilen modni slog te priznane modne znamke. Vse skupaj je bilo videti kot del šova, a ni bilo.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Prav zato je mladenki uspelo biti del modne revije kar nekaj časa in je varnostne službe niso nemudoma odstranile z modne piste. A potem je stvari v roke vzela ameriška manekenka Gigi Hadid, ki je v preteklosti že večkrat pokazala, da z njo ne gre zobati češenj.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Samo spomnimo se incidenta v Milanu leta 2016, ko jo je med fotografiranjem z oboževalci napadel znani šaljivec Vitalii Sediuk, ki je občutil moč njenih komolcev. Verjetno se je prav zato še toliko odločneje zoperstavila vsiljivki, katere nasmeh se je hitro spremenil v razočaranje, saj ji je Hadidova zaprla pot in jo na oster, a hkrati eleganten način pospremila z odra.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Kot se je kmalu izkazalo, je šlo za staro znanko z modnih pist in družbenih dogodkov in sicer Youtuberko in vplivnico Marie S'Infiltre, s pravim imenom Marie Benoliel. Ta svoj nadimek dobila, ker se pogosto infiltrira na dogodke na katere ni povabljena. 28-letna Francozinja namreč ni prvič vdrla na modno brv nepovabljena, saj se je šaljivka pomešala med dekleta že na modni reviji francoske znamke spodnjega perila Etam.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

''Etamova modna revija ni bila nič v primerjavi s tem,'' je zapisala študirana igralka in komičarka, ki je leta 2017 nase opozorila z videjem za gibanje #MeToo. K dejanju jo je spudbudil prav nedavni podvig, saj so ji očitali, da bilo vse skupaj zaigrano.

Gigi Hadid do Francozinje ni pokazala najmanjšega usmiljenja.
Gigi Hadid do Francozinje ni pokazala najmanjšega usmiljenja. FOTO: Profimedia

''Na Etamovi reviji sem se tako zlahka infiltrirala, da so bili ljudje prepričani, da je bilo načrtovano in da sem imela dovoljenje. Se hecate?,'' je bil njen prvi komentar na ''obtožbe''. Skeptikom je želela zapreti usta, zato je zadevo ponovila ''na najbolj prestižni modni reviji na svetu'', kjer pa je incident dočakal drugačen epilog.

To je seksi blondinka, ki je prekinila finale LP
Preberi še
To je seksi blondinka, ki je prekinila finale LP

Njen drzen podvig – še vedno pa ne tako, kot tisti Kinsey Wolanski na finalu Lige prvakov –  v Parizu se je hitro končal, z odra pa jo je vrgla kar Gigi Hadid.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

Ni znani, kako je sploh uspela priti na modno revijo, je pa v šali dejala, da je bilo podobno težko, kot prečkati Berlinski zid. Sama pravi, uživa v tem, da se skuša pretihotapiti na modne dogodke, kar počne, ker meni, da se modna industrija jemlje preveč resno in želi s svojimi potegavščini malce sprostiti ozračje. Pri Gigi ji to vsekakor ni uspelo.

Za ogled moraš omogočiti piškotke družbenih omrežij!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 342