Moskisvet.com
Gerard Depardieu

Novice

'Gerard Depardieu mrtev'

N.J.
16. 01. 2013 09.07
70

Francoski filmski igralec Gerard Depardieu se je zadnje čase pojavljal v medijih predvsem zato, ker je zaradi nižjih davkov zbežal v Rusijo. Včeraj pa je francoska revija šokirala z novico, da je Gerard umrl.

V Franciji so na Gerarda Depardieuja, ki se je v zadnjem mesecu pojavljav v medijih predvsem zaradi burnega odziva na napoved 75-odstotne obdavčitve najpremožnejšega sloja francoskih državljanov, več kot očitno jezni. Raje, kot da bi si priznali, da je pred visokimi davki zbežal v Rusijo in sprejel ruski potni list, so ga v francoski reviji Les Inrockuptibles razglasili za "mrtvega", poroča italijanska spletna stran Leggo.it.

Na naslovnici zadnje številke revije Les Inrockuptibles, ki je izšla danes, je tako naslov 1948–2013: Depardieujevo obdobje. Ob tem pa je črno-bela fotografija igralca. Naslovnica je šokirala mnogo Francozov. Ne le šokirala, burna razprava se je razvnela tudi na družbenem omrežju Twitter, na katerem je zaokrožila fotografija sporne naslovnice.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (70)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497