Moskisvet.com
Gaga v vesolju - 1

Glasba

Gaga spet šokirala!

A.M.
20. 01. 2014 08.11
0

Ker ogromni koncerti z več 10.000 oboževalci niso nič posebnega, ker na čezoceanskem letu koncertira že malodane vsak garažni bend, se je kontroverzna pevka odločila, da se seli (nazaj) v vesolje!

Gaga v vesolju - 1
Gaga v vesolju - 1 FOTO: Profimedia

27-letnica se bo vkrcala v vesoljsko plovilo zasebnega podjetja Virgin Galactic, poletela na rob vesolja in tam skupaj s svojo ekipo zapela eno od svojih pesmi. Pred tem jo čakajo priprave na posebno vokalno tehniko, ki ji bo omogočala petje v vesoljskem skafandru.

Vesoljski koncert bo uprizorila v začetku leta 2015, ko bo v vesoljskem oporišču v Novi Mehiki potekal glasbeni festival. Odločitev za vesoljski koncert sovpada z njeno novo pesmijo Venus. Ni znano, koliko ji bo za vožnjo zaračunal lastnik podjetja Richard Branson, povprečna vozovnica pa stane slabih 200 tisočakov.

Kljub zanimivemu konceptu pa Gaga zaostaja za pevko Sarah Brightman. Ta bo leta 2015 prebila 10 dni na Mednarodni vesoljski postaji, za izlet pa bo odštela 26 milijonov evrov. Brightmanova bo imela dovolj časa celo za kak celovečerec. Gagina ekipa pa očitno pozablja, da se je koncert v vesolju že zgodil – priljubljeni astronavt Chris Hadfield je med svojim bivanjem na Mednarodni vesoljski postaji uprizoril kar nekaj solo kitarskih koncertov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497