Moskisvet.com
miš v urinu

Novice

Fuj! Miši kuhala v lastnem urinu, nato pa ...

N.J.
21. 08. 2015 14.01
10

... jih pojedla! Hollywoodska igralka teksaških korenin Michelle Rodriguez je prestopila svet zvezdniškega življenja in se preizkusila v preživetju. Med drugim je jedla celo miši, skuhane v lastnem urinu.

miš v urinu
miš v urinu FOTO: YouTube
Michelle Rodriguez se je lotila posebnega izziva – podala se je na preživetveno avanturo z Bearom Gryllsom in tako nastopila v oddaji 'Running Wild with Bear Grylls', kjer zvezdniki poskušajo skupaj z njim preživeti v različnih ekstremnih situacijah.

Epizoda, ki so jo nedavno predvajali v ZDA, prikazuje, kako zvezdnica filmske uspešnice Hitri in drzni uspešno prestane preizkus preživetja z Gryllsom, med drugim pa zaužije tudi miško, ki jo je skuhala v urinu.

Ko sta prečkala puščavo v Nevadi, sta dva dni trpela pomanjkanje vode in hrane. Obrok, ki ga je predstavljala mrtva miška, je bil tako edino, kar sta si lahko privoščila. Grylls je Rodriguezovi med drugim razložil, da je uživanje lastnega urina v resnici zdravo, še posebej, če ga prevremo in s tem 'pobijemo' škodljive bakterije. Igralka je bila sicer zadovoljna, da je miško skuhala v svojem in ne Grylsovem urinu, vseeno pa se je ob ugrizu vanjo kar precej kremžila. Po koncu oddaje se je igralka še zahvalila Gryllsu, da jo je gnal čez mejo.

Nateg ali resničnost?

Bear Grylls je sicer v seriji oddaj že večkrat dokazal, da zna preživeti v še tako nemogočih razmerah. Jedel je kače, pil lasten urin in na glavi nosil spodnje perilo, spal v mrtvi kameli in še in še. Pred skoraj 12 leti je Bear postal najmlajši Britanec, ki je kdaj osvojil Mount Everest. Dva meseca pred tem je na zelo zanimiv način med plezanjem na Škotskem spoznal svojo ženo.

Prvi dan novega leta vedno preživi tako, da se gol okopa v morju in tudi takrat ni bilo nič drugače. Le da je morje odplaknilo njegova oblačila, on pa je tekal naokoli, da bi vse pobral. "Ona pa je le stala tam in se smejala. Tako sva se spoznala," je pred časom izjavil v enem izmed intervjujev.

Kljub temu, da je mnogim vzor, se je že večkrat v medijih pojavil dvom glede pristnosti njegovih oddaj in veliko je bilo govora o tem, ali se na njegov način resnično da preživeti. Uživanje gnilih živali ima lahko tudi usodne posledice za človeka, za zdravje in preživetje pa je škodljivih še kar nekaj njegovih preživetvenih nasvetov. Poleg tega je za mnoge sporno tudi dejstvo, da nikjer ni v resnici čisto sam – s seboj ima ekipo, snemalca.

Bear Grylls
Bear Grylls FOTO:

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497