Moskisvet.com
Denis se na obljubo, ki so jo dali Sabini, požvižga.

Novice

Franko in Luka na WC-ju, Sabina izsiljuje sotekmovalce

M. A.
17. 10. 2018 10.59
0

Četrti teden bivanja na Kmetiji zagotovo ni tako miren kot tisti poprej. Poleg vseh prepirov, ki jih v zadnjih dneh ne manjka, pa so se zdaj pojavili še zaigrani. Franko in Luka sta v želji, da se zaščitita, zaigrala prepir.

Ideje se je domislil Franko Bajc, ki je novico predstavil Luki: ’Ko bom danes izbral dvobojevalca, bom rekel kaj čez tebe, da ne boš presenečen. Ampak to je samo igra, ne skrbi.’

V želji, da ju ne razkrinkajo, pa sta se fanta skrivala v stranišču in sproščeno klepetala tam. ’Sva imela kar tam debato, ker pred drugimi ne govoriva,’ je pojasnil Franko. Njun skrivnostni pogovor si lahko pogledate v videu.

Aneta in Franko doživela vrelišče
Preberi še
Aneta in Franko doživela vrelišče

Svojo taktiko pa je predstavila tudi Sabina Mlakar, ki se je v preteklih dneh že skregala z ostalimi povratniki ter se od njih celo odselila. ’Dobili jih bodo oni, zdaj se šele začenja. Zdaj so vsi odvisni od mene, zdaj me pa vsi božajo, a jaz se ne dam pobožati,’ je sprva dejala, nato pa premislila in se vrnila: ’Jaz vas ne bom razkrinkala, če mi obljubite, da me prvi teden ne nominirate.’

Otroci so jo prepričevali, naj se ne vrne na Kmetijo
Preberi še
Otroci so jo prepričevali, naj se ne vrne na Kmetijo
Denis se na obljubo, ki so jo dali Sabini, požvižga.
Denis se na obljubo, ki so jo dali Sabini, požvižga. FOTO: POP TV

Pestremu dogajanju na Kmetiji ni videti konca, zato ne zamudite naslednje epizode že nocoj ob 21.00 na POP TV in vsak dan od ponedeljka do četrtka, petkova izločitvena oddaja pa je na sporedu ob 20.00. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Kaže, da, ne glede na to, kaj naredijo povratniki, Sabini stopijo na žulj.
Kaže, da, ne glede na to, kaj naredijo povratniki, Sabini stopijo na žulj. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382