Moskisvet.com
Franko Bajc

Novice

Franko ima dovolj: ’Tega ne bom počel!’

M. A.
20. 11. 2018 07.39
0

Nov teden je na Kmetiji s seboj prinesel novo glavo družine. Izpadla tekmovalka Tjaša je določila, da bo to postal Nik, ki je za deklo določil Anno, za hlapca pa Franka.

Franko Bajc, ki se je pred dvema letoma že poskusil v šovu Survivor Slovenija, na Kmetiji skorajda ne more imeti mirnega tedna, saj je pogosto glava družine ali pa hlapec. Da bo še bolj pestro, pa je poleg mesta hlapca ta teden dobil še posebno ’kletev’, ki jo izpadli tekmovalec podeli po lastni presoji. Tjaša je določila, da mora Franko ves teden pred vsakim obrokom zapeti eno slovensko pesem, a Franko, sicer tudi glasbenik, se je takoj uprl: "Tjašinega maščevanja ne bom izpolnil niti v najmanjši meri. Tudi Aneta ga nazadnje ni in mislim, da si lahko tudi jaz to privoščim. Raje sem ves teden brez hrane," je presenetil vse zbrane.

Dramatičen izbruh sezone: Anetina izjava šokirala vse!
Preberi še
Dramatičen izbruh sezone: Anetina izjava šokirala vse!
Franko je sicer tudi glasbenik, a tokrat se je petju uprl.
Franko je sicer tudi glasbenik, a tokrat se je petju uprl. FOTO: osebni arhiv

Franko je moral v preteklih tednih narediti že marsikaj, med drugim je v spodnjem perilu za sliko poziral Mihi, prav tako je moral masirati vse sotekmovalke in Salome zaplesati striptiz, a očitno je prav petje slovenskih pesmi sodu izbilo dno.

Franko in Luka na WC-ju, Sabina izsiljuje sotekmovalce
Preberi še
Franko in Luka na WC-ju, Sabina izsiljuje sotekmovalce
Franko je moral prejšnji teden masirati vse sotekmovalke.
Franko je moral prejšnji teden masirati vse sotekmovalke. FOTO: POP TV

"Boš že nekaj zdrdral," ga je poskušala prepričati Aneta, a Franko se ni dal. Prav tako sta se tako Franko kot Anna odločila, da v tem tednu ne bosta upoštevala Nikovih navodil. "Ne bom molzla krav. Ko so bili drugi glave družine, se je Nik samo delal norca, ležal in spal. Zdaj pa si bom ta teden privoščila jaz in ne bom delala," je dejala Anna, Franko pa je dodal, da bo imel enak odnos kot Nik: "Zjutraj se bom naspal in čez dan se bom prav tako naspal in učil se bom. Če bom čakal Nikova navodila, jih tako ali tako ne bom dobil."

Salome: 'Jajčka sem pustila v Beogradu!'
Preberi še
Salome: 'Jajčka sem pustila v Beogradu!'
Pred nekaj tedni je moral v spodnjem perilu pozirati Mihi.
Pred nekaj tedni je moral v spodnjem perilu pozirati Mihi. FOTO: POP TV

Kmetija je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 21.00 na POP TV, petkova izločitvena oddaja pa je na sporedu ob 20.00. Takoj po oddaji ne zamudite pogovora v živo z izpadlim tekmovalcem na Facebook strani Kmetije. Zamujene epizode Kmetije vas čakajo na VOYO.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382