Moskisvet.com
alexis jandard

Novice

Auč! Neroden padec francoskega skakalca v vodo: 'Trpi moj ego!'

Moškisvet.com
05. 04. 2024 14.07
0

Francoski skakalec v vodo Alexis Jandard je zdrsnil med otvoritvijo olimpijskega centra za vodne športe severno od Pariza, trenutek nepazljivosti na deski pa je posnela kamera in padec je v hipu postal viralen.

Profesionalni francoski skakalec v vodo in dvakratni nosilec manjše medalje na svetovnih prvenstvih Alexis Jandard je med otvoritvijo olimpijskega centra za vodne športe severno od Pariza izvajal sinhrono rutino na 3-metrski deski, ko mu je med skokom nerodno spodrsnilo in je padel. Na vso srečo je z njim vse v redu, a padec se je zgodil pred objektivom kamere in neroden spodrsljaj je v hipu zaokrožil po spletu. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

26-letnik, ki je v skokih v vodo tekmoval že pred tremi leti na olimpijskih igrah v Tokiu, se je skupaj z javnostjo na družbenih omrežjih nasmejal incidentu in se zahvalil ljudem za podporo z besedami: "V vašo vednost, moj hrbet je v redu, toda moj ego ..." Omenjeno športno prizorišče v Parizu je le eno izmed dveh, ki sta bili namensko zgrajeni za olimpijske igre, ki se bodo od 26. julija do 11. avgusta 2024 odvijale v francoski prestolnici. 

Na odprtju je bil tudi francoski predsednik Emmanuel Macron, zato je bil francoski olimpijec Alexis Jandard še nekoliko bolj v zadregi. 

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382