Moskisvet.com
Bratt in Oscar

Novice

Fotografija Pistoriusa, ki razburja

N.J.
11. 11. 2015 11.30
4

Igralec ragbija, 28-letni Brett Sharman, je pred časom javno povedal, da stoji za Oscarjem Pistoriusom, ki je brutalno umoril svoje dekle Reevo Steenkamp. Nedavno je objavil selfie, ki je razburil javnost.

Bratt in Oscar
Bratt in Oscar FOTO: Twitter
Pokojna lepotica Reeva Steenkamp.
Pokojna lepotica Reeva Steenkamp. FOTO:

Sharman je na svojem Twitter profilu objavil selfie s paraolimpijskim športnikom Oscarjem Pistoriusom. Fotografija naj bi nastala ob sprejemu Pistoriusa, ki je pred kratkim zapustil  zaporniško celico. Športnika naj bi se fotografirala na zabavi v hiši, kjer Pistorius prestaja hišni zapor kot alternativno možnost služenja zapore kazni.

O spornem selfiju je prvi poročal britanski DailyMail. Sharman je vztrajal, da je fotografija nastala že pred časom, a ni predložil nobenega dokaza, ki bi to potrjeval. Fotografijo je nato umaknil s spleta, a je bilo že prepozno, in tako je pristala v številnih svetovnih medijih. Sharman je za You Magazine komentiral, da je bila objava fotografije s 'heštegom' #weekendvibes velika neumnost.

Pistrius je bil obsojen na pet let zaporne kazni zaradi umora dekleta Reeve Steenkamp. Pred tremi tedni je zapustil zaporniške prostore in zdaj kazen prestaja doma.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497