Moskisvet.com
Donald Trump užalil Melanio

Novice

Bo Trump zaradi tega spal na kavču?

A.P.
05. 06. 2019 22.43
8

''Če bi bil 20 let mlajši,'' je vojni veteran Thomas Cutherbert hudomušno dejal Donaldu Trumpu, potem ko mu je ta predstavil svojo ženo, Melanio Trump. Anglež je bil eden od več kot 150.00 zavezniških vojakov, ki so v noči na 6. junij 1944 na obalah francoske Normandije začeli izkrcanje, znano kot dan D. Trump tudi tokrat ni mogel utišati ženskarja v sebi in si je privoščil nov nespoštljiv komentar do svoje žene Melanie Trump.

Donald Trump se je v okviru slovesnosti, ki v Portsmouthu potekajo ob 75. obletnici zavezniškega izkrcanja v Normandiji, zopet vedel nespoštljivo, tokrat do svoje žene, prve dama ZDA, Melanie Trump.

Donalda Trumpa in Melanio je te dni sprejela tudi kraljica Elizabeta II.
Donalda Trumpa in Melanio je te dni sprejela tudi kraljica Elizabeta II. FOTO: Profimedia

Potem, ko je ameriškega predsednika 93-letni vojni veteran druge svetovne vojne vprašal, kdo je njegova spremljevalka in med rokovanjem z 49-letno ameriško Slovenko v šali podelil flirtajoč kompliment: ''Prijetna dama, kajne? Če ne bi bilo vas in bi bil 20 let mlajši ...'', mu je muzajoči se 72-letni Trump ohrabrujoče odvrnil: ''Zmogel bi, o tem ni dvoma,'' in dodal, da mu je bilo v čast, da ga je spoznal. Cutherbert je kasneje za medije dejal, da ga je ameriški predsednik pozitivno presenetil in da je bila tudi njegova žena zelo ljubezniva. Trumpov komentar je le še ena v vrsti nezrelih izjav na temo žensk, ki ameriškemu predsedniku ne morejo biti v čast.

Trump se je s kraljico rokoval kot najstnik!
Preberi še
Trump se je s kraljico rokoval kot najstnik!

Britanec Thomas Cuthbert, ki je v sedemdesetih služboval v kraljevi vojni mornarici, je bil za svojo vlogo v drugi svetovni vojni maja leta 2017 nagrajen z viteškim redom Legija časti (Legion d'honneur), odlikovanjem, ki je izročeno posameznikom in posameznicam za njihove izjemne dosežke v vojaški in tudi civilni karieri. Odlikovanje je 19. maja 1802 ustanovil Napoleon Bonaparte.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382