Moskisvet.com
Kmetija

Novice

Finalisti Kmetije brez dlake na jeziku – o vsem!

M. A.
10. 12. 2018 08.47
0

Dogajanje v letošnji Kmetiji je doseglo vrhunec v petek zvečer, ko so Aneta, Denis, Franko in Nik postali finalisti. Preden se bodo pomerili v finalu, kot ga še ni bilo, pa morajo še malo počakati. Finale bomo namreč v živo spremljali v soboto ob 20.00 na POP TV, do takrat pa imate kar nekaj priložnosti, da s finalisti pokramljate.

Vsi štirje finalisti, Aneta, Denis, Franko in Nik, se namreč ta teden podajajo na mini turnejo po Sloveniji, v sklopu katere bodo obiskali tri trgovine Jager. Tako jih lahko danes, 10. decembra, srečate v trgovini Jager v Celju, v sredo, 12. decembra, se lahko z njimi podružite v trgovini Jager Maribor Melje, v petek pa v Velenju. V vseh treh trgovinah bodo kmetje na voljo med 17.00 in 19.00, z njimi pa se boste lahko fotografirali, pogovorili, jih mogoče vprašali, zakaj so na Kmetiji kdaj ravnali tako, kot so, najbolj goreči gledalci pa boste dobili celo priložnost, da si sobotni finale Kmetije ogledate v živo! Vsi, ki bodo prišli svoje favorite podpret s transparenti ali na kakšen drugačen način, bodo namreč brezplačno prejeli VIP-vstopnico za ogled finala.

Letošnja Kmetija bo poslednji preobrat doživela to soboto, 15. decembra, ob 20.00 na POP TV.
Letošnja Kmetija bo poslednji preobrat doživela to soboto, 15. decembra, ob 20.00 na POP TV. FOTO: POP TV

Če so vam Celje, Maribor ali Velenje predaleč, nikakor ne zamudite pogovorov v živo na Facebookovi strani Kmetije. V torek ob 21.00 bomo klepetali z Denisom in Frankom, v četrtek ob 21.00 pa z Aneto in Nikom. V pogovorih lahko sodelujete tudi vi, le spremljajte nas v živo in pošljite svoja vprašanja. Ne zamudite pa seveda tudi finala, kot ga še ni bilo: štirje finalisti se bodo v poslednji areni pomerili v soboto ob 20.00 na POP TV. In ker letošnja Kmetija ni takšna, kot se zdi na prvi pogled, boste karte lahko premešali tudi gledalci, zato ne zamudite poslednjega preobrata letošnje Kmetije!

Kmetija - finale
Kmetija - finale FOTO:
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376