Moskisvet.com
Štirje finalisti se bodo v soboto, 15. decembra, srečali v finalu, kakršnega še ni bilo.

Novice

Finale, kot ga še ni bilo: za zmago se bodo borili štirje!

M. A.
08. 12. 2018 08.16
0

Sinoči smo bili priča še zadnji areni na Kmetiji pred velikim finalom. Aneta je ugnala Alexandra in tako postala edina ženska finalistka.

V finale so se poleg Anete uvrstili še Denis, Franko in Nik, namignemo pa vam lahko, da boste pri zadnji odločitvi o zmagovalcu sodelovali tudi vi in tako morda nepričakovano premešali karte. Ne pozabite, navsezadnje ta Kmetija ni takšna, kot se zdi na prvi pogled.

Je Aneta priznala razmerje z Nikom?
Preberi še
Je Aneta priznala razmerje z Nikom?
Štirje finalisti se bodo v soboto, 15. decembra, srečali v finalu, kakršnega še ni bilo.
Štirje finalisti se bodo v soboto, 15. decembra, srečali v finalu, kakršnega še ni bilo. FOTO: POP TV

Pot do finala pa si je vsak izmed njih prislužil na drugačen način. Denis se je prve štiri tedne v gozdu skrival kot povratnik, zato preostali tekmovalci sploh niso vedeli, da je del Kmetije, za obstanek na Kmetiji pa se je moral boriti le enkrat, in sicer prejšnji teden s Sabino. Frankovo obdobje na Kmetiji je bilo ogroženo trikrat; s Francem in Tjašo, v dvojnem dvoboju pa je ob Aneti tekmoval proti Lari in Luki. Nik je edini letošnji tekmovalec, ki arene sploh ni izkusil, zato pa si je dvakrat na glavo poveznil klobuk glave družine.

Kmetija gre h koncu, Aneto skrbi, da jih je preveč
Preberi še
Kmetija gre h koncu, Aneto skrbi, da jih je preveč
Zadnja predfinalna arena, v kateri sta se pomerila Aneta in Alexander, je bila napeta do zadnjega trenutka.
Zadnja predfinalna arena, v kateri sta se pomerila Aneta in Alexander, je bila napeta do zadnjega trenutka. FOTO: POP TV

Pridružite se nam v soboto, 15. decembra, na POP TV, ko se bodo Aneta, Denis, Franko in Nik pomerili v finalu, kot ga še ni bilo.

Kmetija - finale
Kmetija - finale FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382