Moskisvet.com
sanjska poroka-6

Novice

Odličen razlog za poroko!

N.J.
09. 07. 2012 16.39
1

Ne, poroka ne pomeni verige okoli vratu, in ne, niti odvečnega stroška! Čeprav so stroški res pogost vzrok, zakaj se pari ne odločajo za poroko, pa poroka vendarle predstavlja nekaj najlepšega. Če si torej želita narediti naslednji korak v vajini zvezi, a še kar oklevata, imamo za vaju odlično rešitev!

Zakaj bi poroka predstavljala stresni trenutek, če lahko v njej uživata?
Zakaj bi poroka predstavljala stresni trenutek, če lahko v njej uživata? FOTO: iStockphoto

Strošek poroke je pogosto tisti dejavnik, ki pare odvrne od tega, da bi dahnili usodni ’da’, ko se že odločita za ta korak pa proračun velikokrat predstavlja največjo obremenitev. Ženin in nevesta se tako namesto, da bi uživala v edinstvenem dnevu, obremenjujeta s proračunom in ostalimi stroški, ki bi utegnili nastati na poročni dan.

Da na vaši poroki ne bo tako, so se na spletni strani zadovoljna.si odločili zaljubljenemu paru uresničiti sanje in organizirati čudovito poročno slavje. To pa ni vse. Za nepotrebne skrbi in organizacijo bo poskrbela načrtovalka porok, ki bo skupaj s parom izbrala poročna oblačila in ju vodila skozi prijeten in zabaven proces nastajanja sanjske poroke, poskrbljeno bo tudi za udobno obutev in slavnostno spodnje perilo, za čudovite poročne prstane, nepozabno cvetje, veliko poročno torto in še in še ... Iin seveda čudovito poročno potovanje!

Pozabili pa niso niti na vaše prijatelje in zadnji samski dan, zato bodo organizirali tudi nepozabno dekliščino in fantovščino

Kako do sanjske poroke?

Enostavno! Vse, kar morata narediti je, da izpolnita prijavnico na spletni strani zadovoljna.si!

Sodelujete lahko vsi polnoletni kandidati, ki se strinjate s splošnimi pravili sodelovanja in oddate v celoti in pravilno izpolnjeno prijavnico. Prijave bodo sprejemali vse do 23. julija 2012 do 15. ure, med prispelimi prijavnicami pa bodo bralke in bralci z glasovanjem izbrali 10 parov. Ti bodo 26. julija 2012 povabljeni na finalni izbor v Hotel Sava Rogaška, paru, ki ga bo izbrala posebna komisija, pa bodo 15. septembra 2012 organizirali sanjsko poroko.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497