Moskisvet.com
Baby Lasagna se je vrnil v domovino.

Novice

Evrovizija: Švica ali Hrvaška?

V.H.
14. 05. 2024 10.44
0

Dogajanje na Evroviziji še vedno odmeva, predvsem pa v zraku ostaja vprašanje, kdo bi si v resnici zaslužil zmago. Mnenja so različna, vsekakor pa strokovna žirija in občinstvo pri glasovanju nista bila enotna. Strokovna žirija je namreč največ glasov namenila švicarskemu predstavniku, medtem ko so gledalke in gledalci največ točk podarili hrvaškemu predstavniku. In kdo je bil vaš favorit?

V Malmöju na Švedskem je potekala 68. Evrovizija, na kateri je tokrat zmagal švicarski predstavnik Nemo in s svojo pesmijo The Code osvojil kristalni mikrofon. Nekateri so bili nad tem presenečeni, saj so stavnice kazale precej boljše možnosti hrvaškemu predstavniku, Baby Lasagni, ki pa je na koncu osvojil drugo mesto. "Publika bo prihajala na koncerte, ne žirija," je še povedal Marko Purišič, ki stoji za umetniškim imenom Baby Lasagna. V Zagrebu so mu priredili veličasten sprejem, na katerem niso manjkale niti solze. Več pa v videu. 

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400