Moskisvet.com
Eva - 3

Novice

Eva o grobem seksu, modricah ...

N.J.
27. 03. 2014 08.30
6

V Parizu rojena francoska igralka Eva Green, ki je v svetu postala bolj prepoznavna, ko je leta 2006 nastopila v filmu James Bond Casino Royale v vlogi skrivnostne Vesper Lynd, te dni zapeljuje v filmu 300: Rise of An Empire (300: Vzpon imperija).

Film 300: Vzpon imperija je nadaljevanje priljubljene filmske uspešnice 300 o špartanskem kralju Leonidu in njegovih 300 soborcih v boju proti obsežni perzijski vojski. Drugi del filma je postavljen v čas grško-perzijskih vojn, natančneje druge invazije Perzijcev, ki se je odvijala med leti 480 in 479 pred našim štetjem. V zgodbi se atenski general Temistokles s pomočjo ovdovele kraljice Gorge (igra jo Lena Headey) postavi po robu okrutnemu perzijskemu kralju Kserksu (igra ga Rodrigo Santoro), nekdaj navadnemu smrtniku in danes bogu. Temistokles se spopade z nepregledno obsežnimi vdirajočimi perzijskimi silami, ki jim poveljuje Kserks in jih vodi maščevalni poveljnica perzijske mornarice Artemizija (Eva Green).

Film je, tako kot njegov predhodni, poln napetih prizorov, ne manjka pa niti eksplicitnih prizorov, v katerih kraljuje Eva Green. 35-letna igralka je o svoji vlogi spregovorila za OTRC.com. Povedala je, da so bili prizori seksa izjemno nadzorovani. "Vse je bilo zrežirano do potankosti. Nobene improvizacije, vse po navodilih." Ker pa se seks odvija na nekoliko agresivnejši način, je priznala tudi, da sta se oba s soigralcem med igranjem prizora pošteno opraskala. Spregovorila je tudi o treningih. Teh med snemanjem filma ni manjkalo, kajti vloga bojevnice zahteva odlično fizično pripravljenost. "Treningi so bili izjemno intenzivni. Za moške še nekoliko bolj, saj morajo ves čas kazati svoje trebušne mišice. Jaz sem imela srečo, da sem bila večino časa oblečena. Kljub temu sem morala dvigovati in vihteti izjemno težak meč, zato sem veliko dvigovala uteži, delala sklece, počepe, trebušnjake ..." Priznala je, da koordinacija gibov ni njeno najboljše področje, da pa se je sčasoma le naučila plesati z mečem.

 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400