Moskisvet.com
Emily Blunt

Novice

Ne boste verjeli, kaj se ji je zgodilo med pobiranjem pasjega kakca

E.R.
11. 02. 2024 04.30
2

Igralka Emilly Blunt, zvezda filma Oppenheimer, je razkrila, kaj se ji je na sprehodu zgodilo med pobiranjem pasjega iztrebka. Spravilo jo je v jok!

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Emily Blunt je letos prejela svojo prvo nominacijo za oskarja za glavno vlogo v filmu Oppenheimer, te novice pa ni izvedela na najbolj hollywoodski način.

Bluntova je v pogovoru z Joshem Horowitzem za 92NY pojasnila, da se na njen novi naziv nominiranke še ni privadila, čeprav se je o tem šušljalo že kar nekaj časa: 

Emily Blunt
Emily Blunt FOTO: Reuters

"Vse skupaj je precej strašljivo, že samo pričakovanje tega, in mislim, da se samo trudiš, da ne poslušaš govoric, ker se te pogosto lažne. In ko so se prav te govorice in napovedi uresničile, je bilo čarobno, za vsakega člana filmske ekipe," je dejala Bluntova o številnih nominacijah, ki jih je prejela filmska uspešnica. Priznala pa je tudi, kaj se je zgodilo, ko je izvedela za svojo: "Bila sem sredi Brooklyna in na kratko zajokala. Takoj po tem, ko sem pobrala kakec svojega psa."

Ostre sankcije za lastnike psov, ki ne bodo pobirali iztrebkov
Preberi še
Ostre sankcije za lastnike psov, ki ne bodo pobirali iztrebkov

 "Res, pobirala sem pasji iztrebek in potem sem slišala, da sem bila nominirana, tako da je bilo popolno," je nadaljevala, razkrila pa, da tudi njen mož John Krasinski ob novici ni mogel skrivati svojih čustev:  "Tudi on se je prav tako zelo dobro zjokal, potem ko mi je pomagal s kakcem. Šel ga  je samo odvreči v smeti, nato pa sva oba jokala."

Emily Blunt in John Krasinski - Critics Choice Awards 2024
Emily Blunt in John Krasinski - Critics Choice Awards 2024 FOTO: Profimedia

 Zgodba filma Oppenheimer spremlja ameriškega znanstvenika J. Roberta Oppenheimerja in njegovo vlogo pri razvoju atomske bombe. Bluntova je nominacijo prejela za upodobitev Kitty, njegove žene. 

Kdo je skrivnostna žena slavnega igralca?
Preberi še
Kdo je skrivnostna žena slavnega igralca?

"Ima ogromno lastnosti, zaradi katerih sem do nje čutila veliko empatijo. Že sama ideja, da je imela izjemen um, ki ga ni mogla unovčiti, ker je bila ujeta za likalno desko in o jezi in kipečem besu, ki je temu logično sledil ... Res jo povsem razumem," je zvezdnica povedala o svojem resničnem liku. "Besnela je nad kalupom, v katerega je bila ujeta, kolikor je le mogla, a mislim, da na tem področju ni mogla narediti nič več. Potem pa se je poročila s to ikono in ga očitno oboževala, ljubila, podpirala, bila tam zanj kot velika stabilizacijska sila v njegovem življenju pa čeprav je bila sama tako nestabilna. Mislim, da je zanj dala vse, ampak je s tem škodila sebi."

Bluntova ima v filmu več prizorov, v katerih je vinjena, vendar je poudarila, da je samo enkrat v svoji karieri dejansko spila nekaj pijač pred snemanjem tovrstnega prizora.

Kdo je bil Robert Oppenheimer, oče atomske bombe?
Preberi še
Kdo je bil Robert Oppenheimer, oče atomske bombe?

"Enkrat sem to naredila in sledila je prava katastrofa. Bil sem tako paranoična in zmedena. To se je zgodilo že dolgo nazaj in ne bom razkrila, za kaj se je šlo. Skratka, tudi med takimi prizori sem raje trezna," je pojasnil Blunt in se pošalila na svoj račun: "Sem pa morala v svoji karieri posneti že veliko teh. Očitno sem prava izbira za upodabljanje pijancev."

Ti klobuki so med moškimi znova popularni
Preberi še
Ti klobuki so med moškimi znova popularni

 Film Oppenheimer je sicer skupno prejel kar 13 nominacij za nagrado oskar, koliko jih bo dejansko osvojil pa bo znano na 96. podelitvi prestižne nagrade, ki se bo predvidoma odvijala 10. marca.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Po 20 letih je dobila drugega
Preberi še
Po 20 letih je dobila drugega
Na VOYO si lahko do takrat kadarkoli in kjerkoli ogledate simpatično komedijo Aloha, v kateri je nastopil igralkin mož John Krasinski, igralski zasedbi pa so se pridružili še Alec Baldwin, Bill Murray, Bradley Cooper, Emma Stone in Rachel McAdams.
Gre igralcu tako slabo, da mora prodajati hrano na ulici?
Preberi še
Gre igralcu tako slabo, da mora prodajati hrano na ulici?

Vir: www.hollywoodreporter.com

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382