Moskisvet.com
Dwayne 'The Rock' Johnson

Novice

Slavnega igralca na konferenci izžvižgali oboževalci

M.S.
16. 02. 2024 05.00
0

Po spletu je zaokrožil posnetek igralca Dwayna Johnsona, ki prikazuje, kako ga na tiskovni konferenci Wrestlemania občinstvo izžvižga zaradi neizpolnjenih obljub. Zvezdniku naj bi očitali, da ni izpolnil svoje obljube o pomoči prebivalcem Mauija po uničujočih gozdnih požarih. Dwayne pa se je odločil, da prekine molk in prizna, da je video neresničen.

Na spletu je zaokrožil video posnetek igralca Dwayna Johnsona na dogodku Wrestlemania, kjer je napovedal borbo proti Romanu Reignsu, kar je sprožilo burno reakcijo množice, ki je začela žvižgati. Zvezdnik Nick Sortor je na svojem X računu delil videoposnetek, ki prikazuje občinstvo na rokoborski tiskovni konferenci, kako izžvižgajo zvezdnika zaradi neizpolnjene obljube o Mauiju. 

Sortor je v objavi trdil, da naj bi bili ljudje razočarani nad Johnsonom, ker ni izpolnil svoje obljube o pomoči prebivalcem Mauija po uničujočih gozdnih požarih prejšnje poletje. V videoposnetku pa lahko slišimo, kako občinstvo kriči "Maui, Maui, Maui".

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Politične stranke so ga nagovorile, naj kandidira za predsednika
Preberi še
Politične stranke so ga nagovorile, naj kandidira za predsednika

Dwayne se je odločil, da bo odgovoril na svojem X profilu in videoposnetek označil kot zavajajoč poskus pridobivanja pozornosti. Po ogledu celotne konference pa smo hitro ugotovili, da je bil videoposnetek zvočno preoblikovan."Ne morem molčati, ko vidim, da se uporabljajo tragični dogodki na Havajih za pridobivanje pozornosti. Bili smo glavni donatorji, saj je moja ekipa dostavila več kot 46 milijonov evrov vsem 8000 preživelim, ki so imeli uničene domove," je zapisal 51-letni igralec.

Dwayne "The Rock" Johnson v suknjiču znamke Dolce & Gabbana.
Dwayne "The Rock" Johnson v suknjiču znamke Dolce & Gabbana. FOTO: Profimeda
Na zahodu nič novega: igralec, ki je v žep pobasal največ, je ...
Preberi še
Na zahodu nič novega: igralec, ki je v žep pobasal največ, je ...

V nadaljevanju je pozval, naj se preneha deliti negativne lažne novice in obljubil, da se bo še naprej trudil ozaveščati o tej tematiki. "Žal mi je vseh prebivalcev Mauija, da sem na tak način obudil spomine na te težke čase, s katerimi se še vedno spopadate. Obljubljam, da se bom še naprej trudil delati dobro. Rad vas imam," je v svoji objavi dodal zvezdnik.

Dwayne Johnson
Dwayne Johnson FOTO: Profimedia
Znani igralec razkril, kako je izgubil nedolžnost
Preberi še
Znani igralec razkril, kako je izgubil nedolžnost

Vsi oboževalci igralca Dwayna Johnsona ne zamudite znanstvenofantastičnega filma Rampage: Veliko razdejanje, v soboto, 17. februarja, ob 20. uri na POP TV. Akcijska pustolovščina z Dwaynom Johnsonom, ki rešuje mesto pred skupino mutiranih in podivjanih živali, na čelu katere je njegov nekdanji gorilji prijatelj. Vase zaprti primatolog Davis Okoye naveže neomajno vez z Georgom, izjemno inteligentnim odraslim goriljim samcem, za katerega skrbi že od njegovega rojstva. Po ponesrečenem genetskem poskusu se opica nenadoma prelevi v gromozansko besnečo zver. Kar je še huje, kmalu se podobno preobrazijo tudi nekatere druge živali in uničujejo vse, kar se jim znajde na poti, zato se jih Okoye trudi ustaviti in rešiti bitje, ki je bilo nekoč njegov prijatelj.

Estrada

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Dwayne Johnson je primer moškega, ki dokazuje, da videz ne določa človekovega značaja. Kljub svoji robustni postavi je do svojih treh najljubših žensk ljubeč, nežen in skrben. Kot ponosen oče 19-letne Simone, 4-letne Jasmine in 2-letne Tiani Johnson odraža svojo predanost družini. Več podrobnosti najdete v članku spodaj.

5 najlepših utrinkov Dwayna Johnsona z družino
Preberi še
5 najlepših utrinkov Dwayna Johnsona z družino

Vir:  TMZ.


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390